Rodinný dom na predaj Tupá

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Tupá
600 m²
2
7
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
áno
žumpa
predaj - Rodinný dom
143.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2563x zobrazená v zozname / 196x zobrazená detailne / 28x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj krásny dvojposchodový rodinný dom v tichej lokalite po kompletnej rekonštrukcii so 6 árovým pozemkom. Na dome v roku 2020 prebehla kompletná rekonštrukcia, boli vymenené všetky okná, dvere, natiahnutá nová vodoinštalácia a elektroinštalácia, urobená fasáda, zateplenie domu nobasilom a strechy fatrafolom. Do domu je zavedený plyn, kúrenie je zabezpečené plynom, ale je tu možnosť kúrenia aj tuhým palivom. Verejný vodovod, kde voda je vykurovaná kondenzačným kotolom, a odpad je riešený žumpou.
Dispozičné riešenie rodinného domu je nasledovné a to na prvom poschodí zo vstupnej chodby je priestranná jedáleň s východom na terasu, ďalej tu nájdeme rozsiahlu obývaciu izbu, 3 menšie obytné izby, kúpeľňu s oddeleným WC, kuchyňu a komoru. Na prízemí sa nachádza menšia spálňa, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Ďalej tu nájdeme priestor, ktorý bol využívaný ako letná kuchyňa, kotolňu, dielňu a menšiu komoru.
Za domom je nádherný výhľad na udržiavaný dvor s jazierkom, vinicou a rozsiahly trávnik, ktorý je obklopený tujami.

Obec má k dispozícii poštu, škôlku, obchod s potravinami a tiež je tu možnosť aj pracovnej príležitosti. Dedina je vzdialená od hraničného mesta Šahy necelých 10 km, kde nájdeme aj nákupné reťazce, nemocnicu, lekárske ambulancie, školy základné aj stredné a od kúpeľného mesta Dudince je to len 8 km.

Ak Vás ponuka zaujala neváhajte nás kontaktovať za obhliadku, radi Vás prevedieme celým procesom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha600 m²
Celková rozloha600 m²
Počet poschodí2
Počet izieb7
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Terasaáno
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky