RODINNÝ DOM NA SPOLOČNOM DVORE V TICHEJ ČASTI RAČE

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Pri vinohradoch
50 m²
236 m²
predaj - Rodinný dom
185.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3396x zobrazená v zozname / 460x zobrazená detailne / 460x zobrazená detailne tento mesiac

BOND reality Vám ponúka na predaj rodinný dom na spoločnom dvore v Rači, na ulici Pri vinohradoch. 3-izbový dom má zastavanú plochu 70 m², z toho podlahovú cca 50 m². Pozostáva z jedného obytného podlažia, podkrovia. Nehnuteľnosť je čiastočne podpivničená. Na obývanom prízemí sa nachádza, vstupná predsieň, obývačka s krbom, spálňa, kuchyňa a kúpeľňa s WC. Predsieň je podpivničená a zároveň z nej vedie aj výstup do podkrovia, ktoré ponúka novému majiteľovi možnosť plnohodnotne si ho prerobiť na obytný priestor.
Dom je po čiastočnej, približne 15 ročnej rekonštrukcii, má vymenené drevené okná, nové rozvody vody, odpadu a elektriny, odizolované podlahy vyliate betónom, vymurovane komíny, krb s krbovou vložkou, piecku, elektrické vykurovacie panely, drevene parkety, interiérové dvere a kuchyňu IKEA. Exteriér domu má z prednej časti novú fasádu a zateplenie, zadná časť je omietnutá. Strecha je pôvodná, škridlová, bez poškodení.
Je postavený na mierne svahovitom pozemku o výmere 664 m², umiestnený v strede spoločného dvora, je napojený na všetky inžinierske siete (plyn pri RD) a má pridelené samostatné súpisné číslo. Z titulu podielu na pozemku prislúcha k rodinnému domu šopa a oddelená časť záhrady.
Nachádza sa v atraktívnej rezidenčnej časti, v tichej ulici, priamo pod Karpatmi.

Možnosť HÚ. Cena: 185 000€.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku236 m²
Zastavaná plocha70 m²
Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky