Rodinný dom s budovou ubytovacieho zariadenia, Jarabina

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stará Ľubovňa
Lokalita.: Jarabina
Ulica.: Jarabina
400 m²
915 m²
2
7
verejný vodovod
230V
áno
predaj - Rodinný dom
350.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

348x zobrazená v zozname / 31x zobrazená detailne / 31x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS DOMU:


Realitná kancelária AXIS REAL Vám ponúka jedinečnú príležitosť – na predaj RODINNÝ DOM spolu s budovou UBYTOVACIEHO ZARIADENIA v malebnej obci Jarabina, len 5 km od Starej Ľubovne. Táto nehnuteľnosť situovaná na pozemku s rozlohou 915 m², je ideálnou voľbou pre bývanie spojené s PODNIKATEĽSKOU PRÍLEŽITOSŤOU.

Výhody:


❶ SKVELÁ POLOHA v tichej a dostupnej lokalite
❷ Záhrada s možnosťou príjemného posedenia a oddychu
❸ Potenciál prestavby podľa Vašich snov a predstáv
❹ Perfektná príležitosť pre PODNIKANIE v oblasti ubytovania

STAV DOMU:


Rodinný dom bol postavený v roku 1978 a pozostáva z dvoch podlaží, pričom má aj využiteľnú povalu. V súčasnom stave je plne obývateľný, ale ponúka možnosť celkovej rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Prízemie zahŕňa vstupnú chodbu, jedáleň, kuchyňu, obývaciu izbu, spálňu, komoru, kúpeľňu s WC a kotolňu. Na poschodí nájdete ďalšiu kúpeľňu s WC a päť obytných izieb, pričom jedna z nich má predprípravu na prestavbu kuchyne.
Ubytovacie zariadenie, postavené v roku 1999, disponuje vlastným vstupom, pričom je prepojené s rodinným domom. Ideálne pre toho, kto chce pokračovať v poskytovaní ubytovacích služieb – k dispozícii je 5 izieb so zariadením, s kapacitou 16 lôžok. Na prízemí je priestranná spoločenská miestnosť, kuchyňa, sociálne zariadenia a jedna izba s vlastným sociálnym zariadením. Na poschodí nájdete kanceláriu, kúpeľňu, sociálne zariadenia, štyri izby a balkón. Obidve nehnuteľnosti sú na predaj vrátane kompletného zariadenia. Na pozemku za domom sa nachádza hospodárska budova, altánky a krásna záhrada, kde si môžete užívať chvíle pokoja a pohody či zážitky s rodinou či priateľmi.

LOKALITA:


Jarabina sa nachádza len 5 km od Starej Ľubovne, s výbornou dostupnosťou do známeho kúpeľného mesta Vyšné Ružbachy, kde nájdete termálne kúpalisko, letný bazén a v zime lyžiarske vleky. V okolí sa nachádza aj pútnické miesto Litmanová, ktoré je atraktívnym cieľom pre turistov a lyžiarov. Obec je obklopená nádhernou prírodou, ktorá ponúka bohaté možnosti na turistiku, šport a aktívny oddych, čo z nej robí ideálne miesto na život a podnikanie.
Ideálne pre klienta, ktorý chce zároveň pokračovať v poskytovaní ubytovacích služieb, keďže zariadenie bolo až donedávna plne využívané.

Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť a príďte si pozrieť tento rodinný dom spolu s ubytovacím zariadením na vlastné oči. Kontaktujte nás ešte dnes a radi Vám zabezpečíme obhliadku. Tešíme sa na stretnutie!

/RODINNÝ DOM / UBYTOVACIE ZARIADENIE / JARABINA / OKRES STARÁ ĽUBOVŇA / ZÁHRADA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku915 m²
Zastavaná plocha400 m²
Celková rozloha400 m²
Úžitková plocha400 m²
Počet poschodí2
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky