Rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom - Belá Dulice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Belá-Dulice
2000 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
189.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

313x zobrazená v zozname / 46x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúka na predaj vidiecky rodinný dom v krásnom prostredí obce Belá - Dulice.
Dom bol zrekonštruovaný v roku 2017. Rozsah rekonštrukcie obsahoval výmenu elektroinštalácie, rozvodov vody, odpadov, výmenu okien a renováciu strechy.
Zastavaná plocha samotného domu je 120m2, úžitková plocha je 105m2.

Dispozícia:


Vstupná chodba, hosťovská izba, spálňa, obývacia izba, kuchyňa, špajza, toaleta a kúpelňa.

Dom je napojený na elektrinu, vodu a kanalizáciu. K dispozícii je tiež studničná voda. Vykurovanie ja zabezpečené elektrickými panelmi a ako alternatíva slúži lokálne kúrenie s krbovými pieckami a kachľovou pecou v obývacej izbe. Ohrev teplej úžitkovej vody zabezpečuje el. bojler. Mesačné náklady sú cca 170€.

Dom leží na pozemku s rozlohou 2085m2 a okrem rodinného domu je k dispozícii aj niekoľko ďalších stavieb ako domček s letnou kuchyňou, garáž, jedna otvorená stavba vhodná ako veľká garáž, humno a niekoľko malých prístreškov a drobných stavieb.

Veľkým benefitom je rozľahlý pozemok a krásna záhrada s množstvom ovocných stromov, kríkov a malé políčko pre pestovanie zeleniny. Cez pozemok preteká malý potôčik, ktorý sa dá využiť na zavlažovanie, prípadne na malú vodnú elektráreň.

Celá nehnuteľnosť pôsobí veľmi útulne a je nabitá pozitívnou energiou. Vzhľadom na veľkú rozlohu a stavby na pozemku je množstvo variant ako si ich upraviť a usporiadať podľa vlastných predstáv.
Okolie ponúka príležitosť pre kontakt s prírodou, ako i bohatou a svojráznou históriou regiónu.
Zabezpečíme v prípade potreby výhodné financovanie s veľmi dobrými podmienkami. Viac informácií ako aj termín obhliadky Vám radi poskytneme na alebo na tel. č.: .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2000 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky