Rodinný DOM s veľkolepým pozemkom - Praznov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
Ulica.: Praznov
200 m²
2156 m²
2
5
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
205.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

528x zobrazená v zozname / 56x zobrazená detailne / 56x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka výhradne na predaj 5izbový RODINNÝ DOM s veľkým pozemkom s rozlohou cez 2.000m². Nachádza sa v mestskej časti mesta Považská Bystrica - PRAZNOV.

DISPOZÍCIA:


Rodinný dom pozostáva z prízemia, poschodia a povaly. PRÍZEMIE tvorí vstupná chodba, dve nepriechodné izby, kuchynka, loggia, komora, chodba, WC plus priestor na kúpeľňu, skladová miestnosť s výstupom do dvora a schodisko na poschodie. Súčasťou prízemia je aj GARÁŽ so samostatným vchodom z dvora. POSCHODIE pozostáva z chodby, troch nepriechodných izieb, dvoch loggií, kúpeľne s toaletou a kuchyne s východom na priestrannú terasu s KRBOM. Z chodby vedie vstup na povalu. POVALA je priestranná s vysokými stropmi, čo dáva priestor na vybudovanie ďalších miestností.

INFO:


Jedná sa o murovaný rodinný dom. Jeho zastavaná plocha je približne 175m², úžitková cca 200m². Prešiel ROZSIAHLOU REKONŠTRUKCIOU (cca 15 rokov)- ústredné kúrenie na tuhé palivo, plastové okná, zateplenie, nový krov aj strecha. Poschodie bolo kompletne zrekonštruované - rozvody elektriny a vody, sanita, kuchynská linka, plávajúce podlahy plus dlažba a pod. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - verejný vodovod, elektrina, kanalizácia. Plyn je možné dopojiť - vedie popred rodinný dom.

POZEMOK:


Rodinný dom stojí na ROZSIAHLOM POZEMKU s výmerou 2.156m². Je rozdelený na dve časti. Predná časť pozemku má rozmery cca 25m x 60m, zadná časť približne 17m x 42m. Je prevažne rovinatý. V prednej časti hneď od prístupovej cesty stojí PRÍSTREŠOK na jedno auto. Na pozemku sa nachádza aj humno a ovocné stromy.

LOKALITA:


Mestská časť Praznov sa nachádza 3km od okresného mesta Považská Bystrica. Je OBKLOPENÁ ZELEŇOU, čo určite ocenia milovníci prírody. Nájdete tu materskú školu, autobusové zastávky s pravidelnými linkami, kostol aj pohostinstvo.

TIP:
Rodinný dom je možné obývať prakticky ihneď, nakoľko poschodie domu bolo kompletne zrekonštruované. Prízemie by bolo po rekonštrukcii ideálne nielen na bývanie, ale tiež na PODNIKATEĽSKÉ ÚČELY. Viete si tu vybudovať vlastnú ambulanciu, kliniku, kaderníctvo, masérstvo či predajňu a mať tak svoje bývanie a podnikanie POD JEDNOU STRECHOU. Príďte a presvedčte sa sami :)

VÝHODY:


- rozsiahla REKONŠTRUKCIA
- veľký rovinatý POZEMOK
- kúpou VOĽNÝ
- všetky inžinierske SIETE
- skvelá LOKALITA

Cena za nehnuteľnosť je konečná a zahŕňa províziu RK, právny servis, poradenstvo v oblasti kúpi/predaja nehnuteľností, základný správny poplatok na katastri, prepis energií a hypotekárny servis.

Pre viac info či záujem o obhliadku nás kontaktujte :)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2156 m²
Zastavaná plocha175 m²
Úžitková plocha200 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Lódžiaáno - 3
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky