Rodinný dom s veľkorysou rozlohou na Bratislavskej ulici v Pezinku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Bratislavská 41
256 m²
1612 m²
2
5
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
330.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2794x zobrazená v zozname / 321x zobrazená detailne / 91x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária VIDA REAL ponúka na predaj rodinný dom, situovaný v radovej zástavbe pozdĺž hlavnej Bratislavskej ulice okresného mesta Pezinok.

POPIS:



Veľkosť pozemku je 1612m2, z toho 1330m2 vinica. Úžitková plocha domu je 256m2 plus obývateľné podkrovie nad celým domom 180m2 plus pivnica.
Dom je v tvare L, pričom do ulice je pôvodná stavba z roku 1934 s 3 izbami radenými vedľa seba a podbráním, prízemná, s čiastočným podpivničením a do dvora prístavba z roku 1957, prízemná, bez podpivničenia. V prístavbe je kúpeľňa, sklad, WC, kuchyňa, špajza a ďalšia izba. Na konci prístavby smerom do záhrady sa nachádza dielňa. Obrovské podkrovie ponúka možnosť dorobenia ďalších 5-6 izieb.

IS verejný vodovod, elektrina 230V/400V, plyn, kanalizácia. RD je čiastočne rekonštruovaný a modernizovaný. Obvodové múry sú z tehál 30 a 45cm, vnútorné nosné 30cm, priečky z 15cm tehál. Stropy z prefabrikovaných nosníkov, sedlová strecha so strešnou keramickou krytinou. Okná sú plastové, strešné drevené. Podlahy kombinované – PVC, palubovka, lamináty a keramická dlažba. Plynový kotol zn VAILLANT na vykurovanie aj ohrev vody. Prietokový ohrievač vody zn. JUNKERS.

LOKALITA:



Rodinný dom je situovaný v srdci mesta Pezinok s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádzajú kaviarne, reštaurácie, lekárske služby, banky, a obchody ako Billa, Tesco, Lidl a Kaufland. Tiež sú tu čerpacie stanice, autobusová zastávka pár metrov od domu a vlaková stanica. V tesnej blízkosti sú aj školy a škôlky. Výborné je aj rýchle napojenie na diaľnice D1 a D4. Pezinok ponúka aj krásnu prírodu Malých Karpát, veľa kultúrnych podujatí a turistických vyžití.

CENA:



Cena nehnuteľnosti je 330.000,- Eur. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti.

NÁŠ NÁZOR:



Vzhľadom výbornú polohu, veľkorysú úžitkovú plochu a dispozíciu, dom ponúka veľa možností, ako ho využiť - napr ako rodinný dom spojený s kanceláriou, či obchodnými priestormi, penzión, reštauráciu a veľa iných možností. Kúpa tejto nehnuteľnosti je teda vynikajúcou investíciou.
K nehnuteľnosti je vypracovaný znalecký posudok z roku 2020, ohodnotený na vyše 360.000,-€. V prípade záujmu je po dohode možnosť dokúpenia vedľajšieho pozemku o veľkosti 889m2.

Pre obhliadku a viac informácii nás prosím kontaktujte,

Rastislav Jajcay


VIDA REAL

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1612 m²
Celková rozloha1612 m²
Úžitková plocha256 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky