Rodinný dom s veľkým potenciálom-Kláštor pod Znievom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Kláštor pod Znievom
1 m²
1311 m²
predaj - Rodinný dom
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

149x zobrazená v zozname / 43x zobrazená detailne / 43x zobrazená detailne tento mesiac

Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom

B10 Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj RODINNÝ DOM v malebnej obci Kláštor pod Znievom, časť Lazany. Tento jedinečný samostatne stojaci dom disponuje 4 izbami, kuchyňou, kúpeľnou, letnou kuchyňou a garážou. Je situovaný na priestrannom pozemku o rozlohe 1311 m², čo poskytuje dostatok priestoru pre rôzne aktivity a možnosti ďalšej výstavby.

Dom je v pôvodnom stave, čo je ideálna príležitosť pre tých, ktorí si chcú vytvoriť svoj vysnívaný domov podľa vlastných predstáv. Tehlová stavba zaručuje pevnú a kvalitnú konštrukciu. Polovica domu je podpivničená, čo poskytuje ďalší úložný priestor alebo možnosť využitia pre rôzne účely. Dom je možné napojiť na plyn a kanalizáciu.

Kláštor pod Znievom je ideálnou lokalitou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu prírodného prostredia, historického dedičstva a priateľskej komunity. Je vhodný pre rodiny, mladých profesionálov aj seniorov, ktorí ocenia pokojnú atmosféru a kvalitný život mimo rušných mestských centier.

Aj napriek svojej menšej veľkosti, obec poskytuje základné služby a infraštruktúru potrebnú pre pohodlný život. Sú tu dostupné školy, zdravotné stredisko, obchody a iné potrebné zariadenia.

Dohoda na cene je možná.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122911



Cena: 1€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1311 m²
Úžitková plocha1 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky