Rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Veľké Držkovce na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Bánovce nad Bebravou
115 m²
3018 m²
predaj - Rodinný dom
119.600,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3829x zobrazená v zozname / 325x zobrazená detailne / 201x zobrazená detailne tento mesiac

Zaujímavý rodinný dom s veľkým rovinatým pozemkom plným ovocných stromov s jazierkom na kraji menšej obce Veľké Držkovce vzdialenej iba 10 km od okresného mesta Bánovce nad Bebravou na predaj.
Táto dvojpodlažná tehlová nehnuteľnosť na prízemí pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej miestnosti s krbom a výstupom do poschodia, menšej izby , kuchynskej časti, špajze, kúpeľne s toaletou a sauny. Na poschodí je situovaná veľká spálňa s výstupom na dve terasy. Keďže dom nebol približne 5 rokov obývaný a jeho vykurovanie je iba prostredníctvom krbu tak niektoré omietky v prízemí boli odstránené kvôli poškodeniu pre nevykurovanie. Dom je však zdravý má kvalitné podlahy, strechu,plastové okná a dvere a nové elektrické rozvody , potrebuje určité úpravy a hlavne majiteľa, ktorý ocení dom s pozemkom ako celok a tak isto aj staré odrody stromov( jablone, čerešne,hrušky,slivky, orechy), krásný slnečný juhovýchodne orientovaný pozemok a hlavne vďaka veľkosti pozemku (3000m2) dostatočné súkromie bez priameho suseda. Nehnuteľnosť je vhodná pre trvalé bývanie, ale aj na chalupárčenie. Pri dome sa nachádzajú aj hospodárske priestory.Výhodou je blízkosť okresného mesta Bánovce nad Bebravou pre pracovné príležitosti,ale aj krásna príroda s možnosťou relaxu. Zhruba 7 km od obce sa nachádza horská osada Kľháň s vyhľadávaným rybníkom, kde si môžete dať pečeného pstruha, alebo sa prejsť po náučnom 6 km chodníku až ku priehrade Duchonka. Celé prostredie ponúka krásnu prírodu s možnosťou turistiky, cykloturistiky, hubárčenia v okolitých lesoch Považského Inovca. Krajské mesto Trenčin je vzdialené 28 km a ďalšie okresné mesto Topolčany 26km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3018 m²
Úžitková plocha115 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky