Rodinný dom v centre mesta Dobšiná

Prečítajte si viac o lokalite
Rožňava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Rožňava
145 m²
206 m²
predaj - Rodinný dom
68.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2020x zobrazená v zozname / 447x zobrazená detailne / 365x zobrazená detailne tento mesiac

Obývateľný rodinný dom sa nachádza v historickom centre Dobšinej s plnou občianskou vybavenosťou, 25 km od okresného mesta Rožňava a len kúsok od Slovenského raja.

V priestrannom dome sa nachádzajú tri izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, toaleta a veranda. Dom je podpivničený, pričom pivnicu tvoria štyri miestnosti. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete, kúrenie je riešené ústredne na tuhé palivo a na plyn. Dom je pravidelnými investíciami udržiavaný v dobrom stave. K domu patrí malý dvor s ľahkou údržbou, vhodný na posedenie, aj na parkovanie autom.

Táto nehnuteľnosť je vhodná na bývanie, na apartmánové bývanie alebo na podnikateľské účely.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku206 m²
Úžitková plocha145 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky