Rodinný dom v lukratívnej lokalite na Novinách | 465m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Rybárska
467 m²
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
áno
predaj - Rodinný dom
319.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1239x zobrazená v zozname / 132x zobrazená detailne / 132x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v jednej z najvyhľadávanejšej časti Trenčína, sídlisko Noviny. Je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s možnosťou kombinácie podnikania.
Dvojpodlažný rodinný dom na pozemku o výmere 465m2 postavený v roku 1939 prešiel viacerými rekonštrukciami. Je riešený ako podpivničený s jedným nadzemným podlažím, obytným podkrovím a so šikmou strechou manzardového typu. V pivničných priestoroch boli vybudované obytné a technické priestory, taktiež v povalovom priestore sa vytvorilo obytné podkrovie. Rodinný dom je kompletne zateplený a vybavený plastovými oknami s izolačným dvojsklom a s plastovými žalúziami. Dom je napojený na všetky inžinierske siete.
Predná časť domu (1.NP) pozostáva zo schodiska, vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC, kuchyne s jedálenským kútom, obývacej izby a schodiska na ďalšie poschodie (podkrovie). Na poschodí (2.NP) je veľký voľný priestor - izba, ktorá sa tiahne po celej dĺžke domu, s krbom a malým kuchynským kútikom. Ďalej sa tam nachádzajú 2 izby vytvorené zo sadrokartónu. Nad nimi je úložný priestor, kde sa dá aj spať - výstup len po rebríku. Obytné podkrovie domu ponúka krásny výhľad na Trenčiansky hrad a miestnosti sú orientované prevažne na juhovýchod.
Za domom sa nachádza udržiavaná záhrada s bazénom (kopaný do hĺbky 7,3 x 3,7m), terasou a priamym prístupom k hrádzi – ideálne miesto na športové vyžitie ako cyklistika, beh alebo prechádzky. V blízkosti nájdete aj golfové a volejbalové ihrisko, workout zónu a obľúbenú Vážsku cyklotrasu.
Na dvore je prerobená garáž, rozdelená na 2 miestnosti, na dielňu a posilňovňu.
Lokalita je vyhľadávanou a lukratívnou obytnou zónou s komplexnou infraštruktúrou a prístupom do centra mesta. Výjazd na diaľnicu je vzdialený do 5 minút. Do centra mesta sa dostanete do 7 min pešo. Občianska vybavenosť je výborná. Zastávka MHD je na ulici Jána Zemana. Do 3 minút od domu je vzdialená zastávka na medzi mestské autobusy. V blízko nehnuteľnosti je Trenčianska nemocnica, poliklinika, lekáreň ako aj obchody Družba, Billa, Kaufland či obľúbená reštaurácia Fudi, kaviareň Coffee Sheep. Ďalej v tesnej blízkosti sa nachádza golfové ihrisko, volejbalové ihrisko, workoutové ihrisko a trasa Vážskej cyklotrasy.


V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Viera Ježíková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha467 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Bazénexteriérový
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky