RODINNÝ DOM V PÔVODNOM STAVE S MENŠÍM HOSPODÁRSTVOM PRI POTOKU V OBCI

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
100 m²
1325 m²
predaj - Rodinný dom
79.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1638x zobrazená v zozname / 293x zobrazená detailne / 293x zobrazená detailne tento mesiac

Tento priestranný podpivničený domček s vlastným hospodárstvom sa nachádza v kľudnej časti malebnej dedinky Dubník.

Stojí na pozemku s celkovou rozlohou vyše 1300 m2, kde šírka pozemku je 19 m a dĺžka 86 m. Skladá sa z troch parciel, zo zastavanej plochy, kde stojí domček s garážou, na druhej parcele sú hospodárske budovy a posledná parcela je záhrada s ovocnými stromami, ktorá končí potokom.

Domček stojí na vyvýšených základoch, je celý podpivničený. Prízemie je so suterénom prepojené schodiskom, ktoré sa nachádza v interiéri. Obytná časť pozostáva zo vstupnej predsiene, z troch izieb, z kuchyne, komory, kúpeľne, toalety. Z menšej izby sa dá dostať cez balkón na priestrannú terasu, z ktorej je krásny výhľad na okolité kopce a lesy, ktoré obklopujú dedinu.
Na dome boli vymenené okná a vchodové dvere na plastové, všetko ostatné je pôvodnom, zachovalom stave.
Do domu je zavedená elektrina, voda z obecného vodovodu a kúrenie je ústredné, zabezpečené dvoma kotlami - je možné kombinovať plynový a kotol na tuhé palivo.

Suterén, ktorý má aj vonkajší vchod z dvora, pozostáva z niekoľkých miestností - z predsiene, obytnej izbičky, letnej kuchynky, práčovne, dielne a garáže. Aj priestor pod schodiskom, ktoré spája hlavný vchod s bránkou od ulice, bol využitý - bola tu totiž postavená klenbová vínna pivnica so vstupnou miestnosťou.

Za domom sa nachádzajú hospodársky priestory pre chov zvierat. Práve toto vybavenie robí z tohto domčeka ideálne miesto pre tých, ktorí plánujú pokračovať v hospodárení. Taktiež je tu murovaný altánok a v záhrade ovocné stromy.

Centrum obce sa nachádza len 250 m od domu, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. Na druhej strane obce sa nachádza jazero Fishing Paradise Dubník, ktoré je rajom pre rybárov. Dubník je malebná dedinka, neďaleko mesta Nové Zámky, ktorá si zachovala svoj dedinský ráz.
Len 25 km od domu sa nachádza najjužnejšie lyžiarske stredisko Čechy, ktoré susedí s kúpeľnou obcou Podhájska.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1325 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne