Rodinný dom v pôvodnom stave, Soblahov, pozemok 1558 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Soblahov
Ulica.: Soblahovská
130 m²
1558 m²
1
5
nie
pôvodný
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
276.500,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

169x zobrazená v zozname / 41x zobrazená detailne / 41x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na predaj starší rodinný dom v dobrom stave nachádzajúci sa v obci Soblahov (okres Trenčín), s prístupom z miestnej cestnej komunikácie, s krásnym rovinatým pozemkom o výmere 549m2 a záhradou o výmere 1009m2. Rodinný dom je samostatne stojaci a je súčasťou obecnej zástavby rodinnými domami. Zastavaná plocha domu je 160m2, úžitková plocha domu je 130m2. Stavba je murovaná a zachovaná, no vyžaduje si rekonštrukciu, čo dáva budúcemu majiteľovi príležitosť prispôsobiť si dom podľa vlastných predstáv.

Strešná krytina bola pred pár rokmi vymenená za novú. Rodinný dom je jednopodlažný, v tvare L, nepodpivničený. Dispozíciu RD tvorí 5 priestranných izieb, pričom na prízemí sa nachádza veľká vstupná chodba, 2 izby, kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa, komora a sklad, z ktorého vedie rebrík do podkrovia. Podkrovie je neobytné. Z exteriéru je prístupná ďalšia samostatná obytná izba a dielňa so skladom. Vykurovanie domu zabezpečené aj na tuhé palivo. V dome je zriadené iba tzv. suché wc, dom nie je napojený na obecnú kanalizáciu.

Nehnuteľnosť disponuje s IS: elektrika, plyn, prípojka vody. Kanalizácia v tejto časti obce nie je vybudovaná.

Dopravné možnosti z miesta nehnuteľnosti sú do krajského mesta Trenčín necelých 10 minút autom. Dom je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pokoj a tiché prostredie mimo ruchu mesta, no zároveň s dobrou dostupnosťou do blízkeho mesta Trenčín.

Na pozemku sa nachádza aj veľká záhrada, ktorá ponúka možnosti na pestovanie, oddych, prípadne možnú výstavbu novostavby RD. Pozemok je preto vhodný pre 2 rodiny – k rekonštrukcii pôvodnej nehnuteľnosti a k výstavbe novostavby RD v zadnej časti záhrady (návrh v prílohe medzi fotografiami). Z hlavnej prístupovej cesty od ulice Soblahovská je možné na pozemku vybudovať prístupovú cestu pre možnosť budúcej výstavby v zadnej časti záhrady (pri dodržaní podmienok miestneho stavebného úradu Soblahov). Pozemok s nehnuteľnosťou poskytuje prípadnú možnosť viacgeneračného bývania či bývanie spojené s podnikaním.

Lokalita: V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako obchod, reštaurácia, obecný úrad, kultúrny dom, futbalové ihrisko, pošta, základná škola s materskou školou. V okolí obce sa nachádza krásna príroda vhodná na turistiku a cykloturistiku.

Zaujímavosti o obci: obec je bohatá na vodné zdroje (v blízkosti vyvierajú minerálne pramene kyselky), rastlinstvo a živočíšstvo. V katastri obce sa nachádza prírodná rezervácia Bindárka a Ostrý vrch. Obec má 2 388 obyvateľov.

Ak hľadáte dom v krásnom a pokojnom prostredí v tesnej blízkosti mesta Trenčín, ktorý si môžete upraviť podľa svojich predstáv, neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií alebo pre dohodnutie obhliadky na tel.č.: , Ing. arch. Lucia Papierniková, mail:


V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1558 m²
Zastavaná plocha160 m²
Úžitková plocha130 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky