Rodinný dom v prírodnom prostredí na polosamote pred obcou Valaská Bel

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Valaská Belá
80 m²
41 m²
predaj - Chata
34.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2440x zobrazená v zozname / 122x zobrazená detailne / 66x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom v prírodnom prostredí na polosamote pred obcou Valaská Belá na predaj.
Pozostáva z verandy, krytého gánku, z ktorého je krásny výhľad na východ slnka, kuchyne, obývacej izby a spálne v podkroví. Tato sa dá predeliť na 2 samostatné izby. Pod domom je menšia pivnica. Kúrenie je na pevné palivo a vodu treba riešiť studnou,ktorú je možné vykopať hned vedla domu, kde je nájdený zdroj vody. Nad domom je studnicka, kde sa voda chodí naberať.
Pod domom je kôlňa na náradie a drevo a suché WC. Je tu pripravená žumpa, do ktorej sa dá stiahnuť z domu odpad, príprava na kúpeľňu s WC,ktoré treba dobudovať.
Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou - izolácie, spevnenie základov, zateplenie podlahy, dvojitý spevnený veniec, podlaha v podkroví a zateplenie, v 1 izbe okná. Sú pripravené okná na výmenu aj na terase - gánku.
K pozemku o rozlohe 41 m2, ktorý je v osobnom vlastníctve je v dlhodobom užívaní i okolie domu a cesta. Tá je ideálna na 4x4, v zimnom období treba frézu na sneh, ale posledné obdobia je cesta prejazdná aj v zime.
Okolie ponúka bohaté možnosti na turistiku, cykloturistiku, v zime za dobrých podmienok lyžovanie na Homôlke.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku41 m²
Úžitková plocha80 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky