Rogoznica – dvojposchodový apartmán len 100 m od mora

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Rogoznica
Lokalita.: Rogoznica
86 m²
3
1
4
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
320.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

28436x zobrazená v zozname / 732x zobrazená detailne / 72x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj exkluzívny dvojposchodový apartmán len 100m od pláže s panoramatickým výhľadom na more v Rogoznici.
Apartmán S4 – dvojposchodový klenot (85,63 m²), ktorý sa nachádza na prvom a druhom poschodí, ponúka neuveriteľný panoramatický výhľad na more z veľkej krytej terasy. Pozostáva z dvoch priestranných spální a funkčnej pracovne, kúpeľne a chodby na prvom poschodí. Na druhom poschodí nájdete priestrannú obývaciu izbu, modernú kuchyňu a jedáleň a veľkú krytú terasu s unikátnymi zelenými plochami – ako stvorenými na vlastnú záhradu.
K bytu prislúcha aj parkovacie miesto pred budovou.
Výstavba prebieha systémom „na kľúč“ a je plánovaná do konca roka 2024, čo znamená, že váš nový dom bude pripravený na nasťahovanie s kompletne dokončenými vonkajšími a interiérovými prácami, vybavenou kúpeľňou a tepelnými čerpadlami s príp. multi-split systém, ktorý v kombinácii s energeticky úspornou konštrukciou, vám poskytne maximálny komfort vo všetkých miestnostiach.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha86 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky