Romantický pozemok 3278 m² pri hrádzi s kúzlom minulosti a výzvou do b

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Kameničná
50 m²
3278 m²
predaj - Rodinný dom
37.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

352x zobrazená v zozname / 51x zobrazená detailne / 51x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj jedinečný pozemok o výmere 3278 m², ukrytý v tichej prírode pri hrádzi.
Tento zarastený kúsok zeme, s pozostatkami starého domu so súpisným číslom, nesie v sebe čaro dávnych čias a ponúka priestor pre tých, ktorí hľadajú nielen pokoj a krásu prírody, ale aj výzvu. Je to ideálne miesto pre tých, ktorí sa neboja svojimi rukami premeniť neobývaný pozemok na útulné útočisko. S trochou práce a lásky môže tento pozemok opäť ožiť v celej svojej kráse.

Pozemok je taktiež vhodný na rôzne investičné zámery – od agroturistiky, výstavby rekreačných objektov, po poľnohospodárske využitie alebo záhradkárske aktivity.

Pozemok sa tiahne pozdĺž hrádze 158 metrov, potenciál pre investičný rozvoj.

Ak máte radi výzvy a túžite po romantickom mieste, kde sa príroda spája s históriou, neváhajte ma kontaktovať pre viac informácií alebo obhliadku.

Mesto Kolárovo je vzdialené iba 5 km od pozemku, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Okresné mesto Komárno je vzdialené 15 km. Cyklotrasa Komárno – Kolárovo pri rieke Váh je vzdialená iba 1,5 km. Vzdialenosť od Bratislavy je 96 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3278 m²
Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky