Rovinatý pozemok na rekreačné účely v malebnej dedinke Šarkan

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
583 m²
583 m²
predaj - Pozemky - bývanie
9.990,- €
17,14 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

4728x zobrazená v zozname / 269x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte menší pozemok v kľudnom prostredí na víkendový oddych ?

Tento rovinatý 583 m2 pozemoček môže byť vhodný kandidát. Nachádza sa v tichej malebnej obci Šarkan.

Pýtate sa prečo je Šarkan malebný ?


Leží totiž v krásnom prostredí, v doline medzi kopcami, preteká ním potôčik, ktorý ústí do neďalekej prírodnej rezervácie Parížske močiare. Okolité kopce sú pokryté prírodnými lúkami a rozsiahlymi agátovými lesmi. Na každom kroku počuť ticho, hlas prírody, spev vtáčikov a výhľady z každého kúta obce sú jednoducho malebné.

Na pozemku stál kedysi pôvodný hlinený dom, z ktorého ostala už len kopa hliny, avšak dobrá správa je, že je stále zapísaný, čo znamená že výstavba nového domu, rekreačnej chaty alebo mobilného domu bude uľahčená čo sa týka papierovačiek .

Nachádza sa v intraviláne obce a je evidovaný ako zastavané plochy a nádvoria.
Pozemok má nepravidelný tvar, predná časť je užšia, okolo 18 m, zadná časť sa postupne rozširuje až do cca 23 m. Dĺžka je okolo 30 m.
Na pozemok je zavedená voda z obecného vodovodu, elektrický stĺp sa nachádza priamo pri pozemku a plynovod je vedený v uličke.
Má dobrú prístupnosť, keďže na obidvoch stranách pozemku vedie asfaltová cesta.

V obci je základná občianska vybavenosť, avšak v susedných Gbelciach nájdete všetko potrebné, vrátane reštaurácie, rôznych obchodov, lekárov, lekáreň a skvelé dopravné spojenie s mestom Štúrovo a Nové Zámky. Nachádza sa tu aj vlaková stanica.

Okolie dedinky Šarkan ponúka veľa možností na trávenie voľného času. V 20 km vzdialenom meste Štúrovo sa nachádza najväčšie termálne kúpalisko Vadaš, kde nájdete aj hraničný priechod do historického maďarského mesta Ostrihom. Len kúsok za mestom začína kopcovité územie najjužnejšieho slovenského pohoria Burdov a na protiľahlej maďarskej strane sa rozprestiera Pilišské pohorie, kde nájdete množstvo turistických trás s krásnymi výhľadmi na kľukatú rieku Dunaj.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku583 m²
Úžitková plocha583 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky