Rovinatý pozemok s pozostatkami domu v podunajskej obci Kravany nad Du

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Kravany nad Dunajom
1384 m²
1384 m²
predaj - Pozemky - bývanie
48.000,- €
34,68 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2397x zobrazená v zozname / 230x zobrazená detailne / 230x zobrazená detailne tento mesiac

Túžite si postaviť dom alebo chalupu podľa Vašich predstáv v kľudnej dedinke blízko Dunaja?
Tento rozľahlý rovinatý pozemok sa nachádza v kľudnej uličke podunajskej obci Kravany nad Dunajom len 300 m od brehu rieky Dunaj.

Jeho celková rozloha je 1384 m2, na ktorom sa nachádzajú pozostatky pôvodného vidieckeho domu o rozlohe cca 120 m2, ktorý stále disponuje súpisným číslom a zachovalou vínnou pivničkou.
Je situovaný v zastavanej časti obce, preto výstavba rodinného domu je podľa územného plánu možný.
Jeho rozmery sú cca 80 m x 15 m, na LV je evidovaný ako zastavané plochy a nádvoria so záhradou a nachádza sa medzi rodinnými domami.
Vedie k nemu asfaltová cesta. Na pozemku sa nachádza prípojka obecného vodovodu, elektrický stĺp a prípojka na plynovod sú v dosahu blízko pozemku.
Na pozemku je aj pôvodná skružová studňa vybavená ručnou pákovou pumpou.

Pozemok je svojou rozlohou a umiestnením ideálny pre tých, ktorí túžia po oddychu na vidieku či už aktívne alebo leňošením na pláži.

Len 300 m vzdialená štrkovo piesočnatá pláž je ideálna na oddych pri vode počas letných horúcich dní, miestne podmienky sú vyhovujúce na vodné športy, rybárčenie alebo cykloturistiku na medzinárodnej cyklotrase Eurovelo 6, ktorá popri Dunaji vedie až ku Čiernemu moru.
Za obcou sa rozprestiera chránené územie Čenkovského lesa, príjemného miesta na prechádzky a pikniky v prírode.

Región Podunajska je známy skvelými podmienkami na pestovanie viniča a je bohatý na liečivé termálne pramene. Najväčšie termálne kúpalisko s wellness je vzdialené len 20 km v meste Štúrovo, kde nájdete aj hraničný priechod do historického maďarského mesta Ostrihom. Za mestom sa nachádza Dunajsko - Ipeľský národný park s najjužnejším slovenským pohorím Burdov, ktoré ponúka skvelé možnosti na turistiku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1384 m²
Úžitková plocha1384 m²
Statusaktívne