Rozostavaný rodinný dom v kľudnej uličke v obci Pribeta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
120 m²
801 m²
predaj - Rodinný dom
75.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

399x zobrazená v zozname / 53x zobrazená detailne / 53x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj je rozostavaný rodinný dom, ktorý čaká na to, aby sa stal Vašim vysnívaným domovom, v malebnej obci Pribeta.

Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 801 m², obklopený pokojným prostredím a pekným výhľadom na okolitú prírodu.

Dispozičné riešenie domu: priestranná kuchyňa prepojená s obývacou izbou, tri nepriechodné izby Vám zabezpečia súkromie a pokoj, šatník ponúka priestor pre vaše najcennejšie veci, a kúpeľňa s WC spolu so samostatnou toaletou sú pripravené na vytvorenie relaxačného útočiska. Pod jednou izbou sa skrýva pivničná miestnosť – miesto, ktoré čaká na Vaše nápady.

Na pozemku sa nachádza garáž v pôvodnom stave, studňa s hĺbkou 60 metrov, a certifikovaná betónová žumpa s objemom 12 m³, pripravená pre pohodlie Vášho nového života. Kanalizácia v obci je už vo výstavbe. Hrubá stavba domu je takmer hotová, s novým krovím, elegantnou krytinou a odkvapovým systémom.

Ideálna príležitosť dokončiť rodinný dom podľa vlastných predstáv v krásnej lokalite.

Centrum obce je vzdialená 1,4 km od domu, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Nesvady sú vzdialené 22 km, kde sa nachádza novovybudované termálne kúpalisko. Najbližšie mesto Nové Zámky je vzdialené 18 km. Okresné mesto Komárno je vzdialené 23 km. Vzdialenosť od Bratislavy je cca 130 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku801 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky