Rozsiahly stavebný pozemok na predaj - Olešná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Olešná
1919 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

849x zobrazená v zozname / 122x zobrazená detailne / 122x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte ideálne miesto na výstavbu rodinného domu v pokojnom, no zároveň dobre dostupnom prostredí? Ponúkame vám jedinečný pozemok v centre obce Olešná, ktorý spája súkromie a kľud s výbornou dostupnosťou. Tento pozemok je ideálny pre tých, ktorí hľadajú tiché miesto na bývanie s jednoduchým prístupom k hlavným dopravným uzlom.

Základné informácie:


- Plocha pozemku: 1919 m²
- Cena: Na vyžiadanie, možnosť dohody pri rýchlom jednaní
- Elektrina: Pripojenie na elektrický stĺp priamo na pozemku
- Prístupová cesta: Panelová prístupová cesta vedúca priamo k pozemku
- Voda a odpad: Možnosť pripojenia, vyjadrenia správcov sietí sú k dispozícii na vyžiadanie

Výhody lokality:


- Ideálne miesto na bývanie: Pozemok sa nachádza v tichom prostredí priamo v centre obce. Z pozemku vedie pešia lávka cez rieku Kysuca, ktorá vás rýchlo spojí s hlavnou cestou, kde sa nachádza autobusová zastávka.
- Blízkosť občianskej vybavenosti: Vďaka polohe priamo v centre obce máte všetky služby na dosah ruky. Zároveň si však môžete užiť pokoj a krásy kysuckej prírody.
- Výborná poloha: Pozemok je ľahko dostupný a poskytuje komfortný prístup k hlavným dopravným spojeniam a do centra mesta.

Investičný potenciál:


Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu alebo rádovej zástavby. Jeho ideálna poloha v centre obce, spolu s rozsiahlou výmerou, ponúka mnoho možností pre bývanie aj investičné rozvojové projekty. Blízkosť prírody a jednoduchý prístup k občianskej vybavenosti robia z tohto miesta perfektnú voľbu pre rodinné bývanie.

Pokoj a príroda:


Táto lokalita ponúka pokojné prostredie, ktoré je ideálne na relax a každodenný únik z mestského ruchu. Okolitá príroda poskytuje mnoho možností na aktivity, ako je turistika, cyklistika a oddych v prírode.

Možnosti financovania:


V spolupráci s finančnými poradcami vám zabezpečíme kompletné financovanie vášho projektu. Naši odborníci vám pomôžu nájsť najlepšie riešenie priamo pre vás.
Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť! Tento pozemok je pripravený na realizáciu vášho vysnívaného bývania alebo investičného zámeru.

Zavolajte ešte dnes a zabezpečte si tento pozemok pre seba!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1919 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky