RUSOVCE, stavebný pozemok 809 m2 – vyhľadávaná časť - Gaštanová alej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rusovce
Lokalita.: Bratislava - Rusovce
Ulica.: Gaštanová alej
809 m²
verejný vodovod
áno
áno
predaj - Pozemky - bývanie
615.000,- €
760,20 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1318x zobrazená v zozname / 129x zobrazená detailne / 129x zobrazená detailne tento mesiac

NOVINKA! Práve pridané do ponuky – zabezpečte si obhliadku medzi prvými.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj rovinatý stavebný pozemok, v jednej z najžiadanejších rezidenčných štvrtí mesta! Práve pred sebou máte jedinečnú možnosť kúpy vysoko dopytovaného lukratívneho miesta pre život, v obľúbenej časti Rusoviec – Gaštanová alej. Ideálny stavebný pozemok v susedstve luxusnej rezidenčnej zástavby, v celistvej modernej štvrti obkolesenej lesom. Na parcele je možné okamžité zahájenie výstavby rodinného domu. Top ponuka, pri ktorej netreba zaváhať!

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:


• Bratislava V, Rusovce – Gaštanová alej
• stavebný pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu
• veľkosť pozemku: 809 m2 (762 m2 pozemok + 47 m2 podiel na ceste)

• IS na pozemku: voda, plyn, kanalizácia, elektrina



MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:
• šírka pozemku 30 m2
• dĺžka pozemku 25 m2
• ideálny obdĺžnikový tvar pozemku
• ak by vám výmera nepostačovala alebo hľadáte pre svoju rodinu dva pozemky pri sebe, máme dobrú správu. Na predaj ponúkame aj vedľajšiu identickú parcelu.

AKÉ JE OKOLIE:


• PRÍRODA NA DOSAH - Rusovce - príjemná južná oblasť Bratislavy, plná histórie i jedinečnej prírody lužných lesov. Oblasť medzi jazerami, lesmi, Rusovským ramenom a Dunajskou hrádzou ponúka množstvo športových a voľnočasových aktivít (cyklochodník, turistika, rybolov, korčuľovanie, vodné športy). Okolitá prírodná scenéria robí Rusovce ideálnym miestom pre život. Rusovce si dlhodobo držia kredit obľúbeného miesta pre kvalitný život v Bratislave.
• VÝBORNÁ LOKALITA - v ľahkej dostupnosti sa nachádza park, pošta, kostol, múzeum, obchodné centrum, kaviareň, lekáreň, materská škôlka, základná škola, zdravotné stredisko, kaštieľ s rozsiahlou záhradou so vzácnymi stromami, zariadenie Ponteo s množstvom športovísk, wellness a reštauráciou. Taktiež zastávka MHD s priamymi linkami, výborná dostupnosť do centra Bratislavy (10 min autom, 20 min MHD). V pešej dostupnosti je taktiež železničná stanica.

Z NÁŠHO POHĽADU:


Jedinečná možnosť kúpy pozemku v Rusovciach. Absolútne najžiadanejšia lokalita pri lese, v ktorej iný voľný pozemok na predaj nenájdete. Tento pozemok je trvalá hodnota pre vašu rodinu. Ponúkne vám život v tesnom kontakte s prírodou v mestskej časti, s pokojným charakterom a vynikajúcou rýchlou dostupnosťou celej Bratislavy. Prvotriedna parcela pre budúcu luxusnú vilu.

CENA:


615 000EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie vášho nového pozemku.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT



Dajte nám o sebe vedieť:


www.sirius.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku809 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky