SENEC - NA PREDAJ priestranný 4 izbový dvojpodlažný rodinný dom v poko

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Dobšinského
144 m²
641 m²
4
áno
čiastočne prerobený
áno
predaj - Rodinný dom
435.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

289x zobrazená v zozname / 49x zobrazená detailne / 49x zobrazená detailne tento mesiac

RK Quality SC, ako realitná kancelária s vyše 18-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore, ponúkame svojim klientom jedinečné benefity: garanciu vrátenia rezervačného poplatku v plnej výške v prípade, že Vám nezabezpečíme financovanie kúpnej ceny tejto nehnuteľnosti a navyše u nás neplatíte žiadne poplatky za znalecký posudok ani za kolky na katastri.

Lokalita: ul. Dobšinského, Senec, pri Striebornom jazere.

RK Quality SC Vám prináša ponuku predaja priestranného rodinného dvojpodlažného domu v pokojnej časti Senca. Dom je veľmi dobre dispozične riešený, rovnako ako aj okolie domu a záhrady. Na pozemku o výmere 641 m2 sa okrem domu nachádza murovaná garáž o výmere 45 m2, studňa, terasa s posedením o výmere 22 m2, záhradný domček na odkladanie náradia a skleník.

Dispozícia domu :



- na prízemí sa nachádza vstupná chodba, po pravej strane spálňa, vstavaná skriňa, priestranná kuchyňa spojená s jedálenským kútom a obývacou izbou. Príjemnú atmosfúru dotvára krb. Po ľavej strane kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta, schodisko. Na prízemí je podlahové kúrenie.

- na poschodí po ľavej strane veľkorysá izba s priestorom na odkladanie vecí, prípadne predelenie izby alebo priestor slúžiaci ako šatník či pracovňa. Po pravej strane kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť, izba. Na poschodí veľká chodba poskytuje priestor pre oddych a nachádza sa tam aj klimatizačná jednotka.

V celom dome sú okenné žalúzie, v prednej časti domu elektrické. Veľká brána na vjazd a výjazd auta je elektrická, rovnako ako brána do garáže. V záhrade je automatická závlaha na polievanie a udržiavanie trávnika.

Záhrada je oáza pokoja a relaxu, takmer celá záhrada je zatrávnená, doplnená okrásnymi drevinami, pergolou a posedením na terase.

Kolaudácia domu prebehla v roku 2009.



Okolie je veľmi tiché a príjemné, v tesnej blízkosti sa nachádza Strieborné jazero. Senec je známy okrem iného amfiteátrom s parkom, kultúrnym domom, Aquaparkom, obľúbenými Slnečnými jazerami na šport, kúpanie, relax a posedenie.

Pozývam Vás na obhliadku, lebo lepšie je aspoň raz vidieť ako viac krát čítať.

Mesačné náklady cca 130EUR.



Cena nehnuteľnosti: 435 000EUR.

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA (pretože nášho hypoporadcu platia banky) A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A OSTATNÉ POPLATKY.

Kontakt: Jana Donáthová, RK Quality SC, mobil , pevná linka , mail:

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: NehnutelnostiSenec.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:


RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec
na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)

Pevná linka:



NAŠE RECENZIE: https://g.page/r/CfOCHUunngyYEAI/review

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku641 m²
Zastavaná plocha107 m²
Úžitková plocha144 m²
Počet izieb4
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Terasaáno
Garážáno
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky