Šibeník okolie – luxusné dvojetážne apartmány v 1. rade

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Šibenik
Lokalita.: Brodarica
140 m²
4
áno
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
630.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

35602x zobrazená v zozname / 617x zobrazená detailne / 110x zobrazená detailne tento mesiac

Sprostredkujeme predaj jedinečného, ​​moderného a luxusného projektu novostavby v Brodarici pri meste Šibenik!
Celý projekt je riešený ako vysoko luxusný urbanistický celok, ktorý zaručuje najvyššiu kvalitu výstavby s použitím najkvalitnejších materiálov a moderného a luxusného vybavenia (vynikajúca tepelná, hydro a zvuková izolácia, montáž dverí proti vlámaniu, hliníkové okná s elektricky ovládanými žalúziami (steny – dizajnová rada shuco), sklenené zábradlia na balkónoch, klimatizácia v každej izbe, TV so satelitným príjmom a internetové pripojenie, kvalitná keramika v kúpeľniach, ktoré budú plne vybavené a podlahové kúrenie vo všetkých izbách.

Brodarica je malé turistické mestečko len 5 km južne od Šibeniku. Tiahne sa pozdĺž mora a má výhľad na deväť ostrovov a ostrovčekov, ktoré tvoria jednu krásnu lagúnu. Brodarica je pokojná a príjemná dedinka s vilami a súkromnými domami vhodná na rodinnú dovolenku a kúpanie na malebných kamenných a piesočnatých plážach.

V nádhernej lokalite len 20 m od mora sú na predaj moderné dvojposchodové apartmány s jedinečným výhľadom na more a súostrovie Šibenik:

SC – s celkovou rozlohou 149,88 m² , ktorý sa nachádza na prvom a druhom poschodí a pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálňou a obývacou izbou, toalety a práčovne a dvoch balkónov s výhľadom na more. Druhé poschodie bytu, na ktoré sa vedie vnútorným schodiskom, pozostáva z chodby, troch spální, z ktorých jedna je hlavná s kúpeľňou a šatňou, ďalšej kúpeľne a balkóna. Cena: 680.000€

SB – s celkovou rozlohou 139,34 m², ktorý sa nachádza na prvom a druhom poschodí a pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálňou a obývacou izbou, WC a šatníka a dvoch balkónov s výhľadom na more. Druhé poschodie bytu, na ktoré sa vedie vnútorným schodiskom, pozostáva z chodby, troch spální, z ktorých jedna je hlavná s kúpeľňou a šatňou, ďalšej kúpeľne a balkóna. Cena 630.000€

SA – s celkovou rozlohou 142,59 m², ktorý sa nachádza na prvom a druhom poschodí a pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálňou a obývacou izbou, WC a šatníka a dvoch balkónov s výhľadom na more. Druhé poschodie bytu, na ktoré sa vedie vnútorným schodiskom, pozostáva z chodby, troch spální, z ktorých jedna je hlavná s kúpeľňou a šatňou, ďalšej kúpeľne a balkóna. Cena: 650.000€

Všetky izby sú vybavené klimatizáciou Mitsubishi (split systém) a podlahovým kúrením (Magnum). K bytu prislúcha pergola na diaľkové ovládanie, spoločný bazén a jedno vonkajšie parkovacie miesto.

Provízia realitnej kancelárie je 3% z dohodnutej kúpnej ceny.
Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha140 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Balkónáno
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky