Sklad na prenájom o ploche 200 m2 so zázemím

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
200 m²
prenájom - Sklady a haly
1.890,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

2265x zobrazená v zozname / 163x zobrazená detailne / 163x zobrazená detailne tento mesiac

S 3-680


Na prenájom priestor vhodný na skladovanie resp. služby .Ide o nízkonákladový (štandard typu A) ,zateplený, skladový priestor s možnosťou vykurovania v objekte , ktorý bol skolaudovaný v decembri 2015. Skladová hala je dvojpodlažná. Prístup do 2. NP kde sa nachádza administratívne zázemie je zabezpečený betónovými dvojramennými vnútornými schodiskami zdieľanými so susedným skladom. Administratívne zázemie sa skladá z dvoch kancelárií, čajovej kuchyne a kúpeľne s WC, (podmienka prenájmu je prenajatie skladového priestoru spolu s prislúchajúcim kancelárskym priestorom).

Skladová hala je zabezpečená alarmom a skladový areál aj kamerovým systémom so záznamom. Vstup do každého priestoru je zabezpečený automatickou elektronickou bránou. Všetky skladové priestory majú podlahu vyhotovenú z DRAMIXu s vyhladeným povrchom s nosnosťou 5000 kg/m2. Podlaha v kancelárskych priestoroch je tvorená povlakovou krytinou PVC a keramickou dlažbou. Výška skladov je cca od 3 do 4,5 m. Každý skladový priestor má samostatné meranie el. energie, plynu pre vykurovanie a vody. Šírka skladu je 10 metrov.
Cena:1890,-EUR/mesiac + prefakturovaná daň z nehnutelnosti vo výške 2418,-EUR/rok +merateľná spotreba energií

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha200 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky