Skvelá investičná príležitosť v Novej Bystrici – Vychylovka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Nová Bystrica
Ulica.: Vychylovka
2393 m²
studňa
nie
230V
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1416x zobrazená v zozname / 186x zobrazená detailne / 186x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte perfektné miesto pre výstavbu rekreačných chát alebo iných rekreačných objektov? Ponúkame vám výnimočný pozemok v krásnej časti Nová Bystrica – Vychylovka, ktorá je známa svojou nádhernou prírodou a pokojnou atmosférou. Tento pozemok predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú miesto na oddych, rekreáciu alebo investíciu do turistického ruchu.

Základné informácie:


- Plocha pozemku: 2393 m²
- Cena: Na vyžiadanie, možnosť zľavy pri kúpe celého pozemku
- Elektrina: Pripojenie je možné, elektrické vedenie sa nachádza v blízkosti pozemku
- Voda: Nutné riešiť vlastným vrtom
- Odpad: Odpad je možné riešiť septikom

Výhody lokality:


- Nádherná príroda: Pozemok sa nachádza v chránenej krajinnej oblasti (CHKO), pričom už bolo udelené povolenie na výstavbu 4-5 rekreačných objektov. Táto lokalita ponúka krásne výhľady na okolitú prírodu a vytvára ideálne podmienky pre relax a rekreáciu.
- Turistické aktivity: Blízkosť Skanzenu Vychylovka robí z tejto oblasti atraktívnu turistickú destináciu. Okrem toho sú tu možnosti na turistiku, cykloturistiku a ďalšie outdoorové aktivity, ktoré vám umožnia naplno vychutnať krásy kysuckej prírody.
- Pokoj a súkromie: Lokalita je málo zastavaná, čo zaručuje pokoj a ticho pre maximálny relax. Je to dokonalé miesto pre výstavbu chát či iných rekreačných zariadení pre vás alebo vašich hostí.

Investičný potenciál:


Pozemok má obrovský investičný potenciál. Dopyt po rekreačných objektoch v tejto oblasti je vysoký, čo robí z tohto pozemku výbornú príležitosť na rozvoj. Lokalita je navyše obklopená krásnymi prírodnými scenériami a výhľadmi, čo zvyšuje atraktivitu pre turistov.

Možnosti rozšírenia:


Preferujeme predaj celého pozemku, pričom pri rýchlom jednaní je možná zľava. Zároveň sa však nebránime ani možnosti rozparcelovania podľa geometrického plánu, čím môžete investíciu prispôsobiť vašim potrebám.

Nezmeškajte túto skvelú príležitosť! Tento pozemok je ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú kľudné miesto na výstavbu s možnosťou investičného rozvoja.


Nechajte sa očariť čarovnou atmosférou Novej Bystrice a investujte do miesta, ktoré vám ponúkne nekonečné možnosti pre relax, turistiku a rekreáciu!

Zavolajte ešte dnes a zabezpečte si tento pozemok pre seba!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2393 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Inžinierske sieteáno
Orientáciaseverná
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Vaše hodnotenie ponuky