Skvelá ponuka!!! Prenájom nebytového priestoru na podnikateľské účely

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Hlavná
54 m²
úplne prerobený
áno
prenájom - Budova
650,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

665x zobrazená v zozname / 58x zobrazená detailne / 58x zobrazená detailne tento mesiac

A-W Real Vám ponúka na prenájom nezariadený nebytový priestor na ponikateľské účely v centre Dunajskej Stredy s vlastným parkovaním. Nebytový priestor sa nachádza v polyfunkčnej budove s výťahom na 1. poschodí. Celková úžitková plocha je 54 m2.

Ponúkaný priestor dispozične pozostáva z dvoch vzájomne prepojených miestností so samostatnými vstupmi, z jednej menšej a z jednej väčšej. Obidve miestnosti v minulosti boli využívané ako kancelárske priestory. V cene prenájmu je aj 1 x vonkajšie parkovacie miesto.

Rozloha a umiestnenie horeuvedených priestorov ponúka široké možnosti využitia na ponikateľské účely, ako napríklad: účtovnícka kancelária, office...atď.

LEN NA DLHODOBÝ NÁJOM!!!



Priestor ponúkame pre inteligentných a najmä bezkonfliktných záujemcov na podnikateľské účely so schopnosťou platenia nájomného (stály príjem, informácie o pracovnej činnosti .... živnostenský register atď. ) na minimálne 1 rok.

Cena nájmu je (bez DPH): 650,-€/ mesiac (12EUR/m2) + mesačne náklady cca. 50-100€ (závisí od spotreby). Pri prebratí priestorov sa uhrádza 2x kaucia + prvé nájomné.

Ak Vás moja ponuka zaujala neváhajte a skontaktujte sa so mnou. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku. Kontakt: .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha54 m²
Úžitková plocha54 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Výťaháno
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky