Skvelý 3izbový byt s priestrannou loggiou, Veľký Bysterec-Dolný Kubín,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dolný Kubín
Lokalita.: Dolný Kubín
61 m²
neuvedené
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

11953x zobrazená v zozname / 751x zobrazená detailne / 221x zobrazená detailne tento mesiac

Virtuálny priestor: *** https://bit.ly/3LNeJLX ***


______________________________________________TUreality exkluzívne ponúka na predaj 3-izbový byt s výbornou dispozíciou.Byt je po rekonštrukcii,výmera 61m2 ponúka krásnu priestrannú loggiu a nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite Dolného Kubína - Veľký Bysterec.
Situovaný je na 3. poschodí zrevitalizovaného bezbarierového bytového domu s dvoma výťahmi. Orientácia bytu ponúka SV výhľady. Zväčšená kuchyňa ponúka dostatok miesta pre jedálenský stôl. Vstup na loggiu je z kuchyne. Kúpeľňa je murovaná s vaňou a vetraním. Toaleta je samostantná. Blízkosť školy, škôlky, obchodov, športovísk robia z tejto lokality lukratívnu časť. Pre autá je vybudované veľké parkovisko za bytovým domom. Mesačné náklady 144,-€ + elektrika podľa spotreby.

Energetický certifikát nebol predložený.


_____________________________________________________________________
CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.
Pre bližšie informácie a obhliadky kontaktujte

Callcentrum: , mail:


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku61 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky