Slavín: 3i byt vo vile, výťah, výhľad /eng, text inside

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Holubyho
90 m²
4
3
3
áno
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.000,- €/mes. +150,-Eur/mes. energie
Ponúknite vlastnú cenu

13529x zobrazená v zozname / 449x zobrazená detailne / 449x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom elegantný 3i byt vo vile s výťahom pod Slavínom, Byt o rozlohe 89m2 (83m2 byt, 6m2 balkón) sa nachádza na 2.n.p. a pozostáva centrálnej chodby, presklenej obývačky prepojenej spojenej s plne vybavenou kuchyňou a jedálňou, dvoch samostatných spální pričom jedna má aj východ na slnečnú lodžiu s pekným výhľadom a samostatnej kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom, Byt sa prenajíma, kompletne zariadený a vybavený kuchynskou linkou so spotrebičmi. Parkovanie je možné pred domom, alebo priamo na pozemku.. Objekt v ktorom sa byt nachádza je príjemná vila so štyrmi bytmi a nachádza sa priamo pod Slavínom v pešej dostupnosti centra mesta.

Cena: 1000,-Eur/mes. + 150,-Eur/mes. energie



Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****


For rent an elegant 3-room apartment located on the 2nd floor of a villa with just 4 units and a private lift, offers an area of 89m2 (83m2 apartment, 6m2 balcony). The layout of the apartment consists of an entrance hall, open plan kitchen connected with the sunny living room and dinning room, two separated bedrooms, one of them with an access to the sunny loggia with an amazing view, bathroom with shower corner and bathtube, and a separated toilet. The apartment is offered fully furnished and equipped with kitchendesk and electrical appliances. The parking is possible in front of the house, or on the parking slot behind the . This apartment is situated in sought after residential area directly in the downtown and is suitalble for high demanding client.

Price: 1000,-Eur/month + 150,-Eur/month utilities



Our rating: *****

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha90 m²
Úžitková plocha90 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky