SLNEČNÁ NOVOSTAVBA - 2i 53 m2 + balkon - Cédrová - Dubnica nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
Ulica.: Cédrová
53 m²
3
3
2
úplne prerobený
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
580,- €
Ponúknite vlastnú cenu

99352x zobrazená v zozname / 1722x zobrazená detailne / 53x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na prenájom dispozične veľmi dobre vyriešený 2 izbový byt o výmere 53 m2 (výmera bez balkónu) nachádzajúci sa v 10 ročnej novostavbe vo veľmi vyhľadavanej lokalite na Ulici Cédrová v Dubnici nad Váhom. K bytu prislúcha aj balkón s krásnymi výhľadmi na okolie a šatník.

Technický stav bytu a bytového domu:


Kedže sa jedná o staršiu novostavbu, byt disponuje všetkými plusmi s tým spojenými ako moderné a kvalitné materiály, nové elektrické a vodovodné rozvody, prevedenie interéru a dispozicia ktorá spĺňa všetky najmodernejšie požiadavky. Veľkou výhodou bytu sú jeho nízke mesačné náklady spojené s vlastnou kotolňou v bytovom dome. Do bytu bola nainštalovaná aj klimatizačná jednotka, ktorá zaručí príjemnú teplotu aj v tých najhorúcejších dňoch počas leta. Bytový dom disponuje elektronickým vrátnikom a čistými modernými spoločnými priestormi.

Dispozícia a uložný priestor:


Nachádzame sa na 3/3 poschodí zatepleného bytového domu. Vstupom do bytu sa dostávame do dlhej chodby, ktorá sa lomí doľava, takže nevstupujete hneď do obývacej časti. Na chodbe sa nachádza priestranná vstavaná skriňa. V druhej časti chodby sa nachádza samostatná toaleta, kúpeľňa a šatník. Ďalej vedie do otvoreného a slnečného priestoru obývacej izby s kuchyňou a jedálňou. Z chodby je takisto vstup do spáľne, odkiaľ je výhod na balkón.

Lokalita a občianska vybavenosť:


Nachádzame sa na Ulici Cédrovej, v blízkosti centra mesta. Táto lokalita ponúka kľudné bývanie spolu s rýchlou dostupnosťou do kompletnej občianskej vybavenosti ako škola, škôlka, reštaurácie, služby a obchody rôzneho druhu, fitness centrum a mnoho ďalšieho. Priamo pred bytovým domom sa nachádza parkovisko vďaka čomu je vždy kde zaparkovať. V okolí bytového domu bolo nedávno vybudované detské ihrisko.

Podmienky prenájmu:


Cena prenájmu je 580 € / mesiac spolu s energiami bez internetu. Maximalne pre 2 osoby, nie deti a bez domácich zvieratok.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha53 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky