SLNEČNÝ 1-IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII – HNÚŠŤA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rimavská Sobota
Lokalita.: Hnúšťa
Ulica.: Klokočova
38 m²
8
posledné poschodie
1
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 1-izbový byt
37.990,- € KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA
Ponúknite vlastnú cenu

2328x zobrazená v zozname / 193x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 1 izbový slnečný byt po kompletnej, krásnej rekonštrukcii s výhľadom na okolitú prírodu. Je čiastočne zariadený a nový majiteľ sa môže hneď nasťahovať. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná!

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, murovanej kúpeľne s WC, kuchyne z ktorej sa vchádza do väčšej izby. K bytu prislúcha jedna latková pivnica.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:


• celková rozloha je 39m2, 8/8poschodí
• nízke náklady na bývanie do 100,-€ za mesiac aj s energiami
• nové murované jadro so sprchovým kútom spojené s WC
• nová kuchynská linka aj s kuchynskými spotrebičmi
• plastové okná, nové žalúzie
• nové bezpečnostné vchodové dvere, nové interiérové dvere
• nová vodoinštalácia aj elektroinštalácia
• výborná orientácia vďaka čomu je byt svetlý, slnečný a teplý
• pár minút od centra mesta Hnúšte
• k bytu prislúcha latková pivnica
• energetický certifikát nie je k dispozícii
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

DOJEM MAKLÉRA:


Byt sa nachádza len pár minút od centra mesta Hnúšte na ulici Klokočová. Kompletná občianska vybavenosť je priam na dosah. Byt sa nachádza na 8 poschodí v zateplenej bytovke s novou strechou. Výhľad je na okolitú prírodu aj blízke mesto. Byt je otočený na dobrú svetovú stranu, preto je teplý a plný slniečka. Teda má aj nízke mesačné náklady na kúrenie. Je po kompletnej rekonštrukcii od elektroinštalácie, vodoinštalácie, podlahy, omietky, murované jadro až po okná so žalúziami a výmenou dverí aj bezpečnostných vchodových. Je čiastočne zariadený a predáva sa tak ako ho vidíte na fotkách. Ak hľadáte útulný byt na bývanie, alebo investičný byt na prenájom, tak neváhajte a objednávajte sa na obhliadky s nami. Tento byt čaká na svojho nového majiteľa! Tešíme sa na Vás!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!


Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. , alebo . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT341ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha39.78 m²
Úžitková plocha38 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí8
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky