Slnečný 2 izbový byt po rekonštrukcií s balkónom

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Pri Šajbách
53 m²
predaj - 2-izbový byt
155.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9722x zobrazená v zozname / 2232x zobrazená detailne / 1747x zobrazená detailne tento mesiac

B10 vám ponúka menší 2 izbový byt v lokalite Rača-Východné, na ulici Pri Šajbách po rekonštrukcii.





Nehnuteľnosť je situovaná na 1. poschodí bytového domu v 5 podlažnej bytovke. Celková rozloha bytu je 53 m2 spolu s balkónom. Navyše máme ešte pivničný priestor na prízemí. Bytový dom je zateplený, prešiel rekonštrukciou, má nový výťah a kamerový systém. Nájdeme tu dokonca kočikáreň a malú fitness miestnosť pre vlastníkov bytov.





Dispozícia



Dispozičné riešenie bytu môžeme vidieť na zverejnenom pôdoryse na fotkách. Vstupom do bytu sa dostaneme do menšej chodby so skriňou s úložným priestorom pre kabáty a bundy. Po pravej strane sa nachádza kúpeľňa spojená s toaletou, ktorá prešla staršou rekonštrukciou . Z chodby sa môžeme presunúť do menšej miestnosti, momentálne slúžiacej ako spálňa. Najväčšiu časť bytu tvorí slnečná obývačka spojená s kuchyňou, ktorá poskytuje skutočne nadštandardne veľký priestor. Kuchyňa má navyše svoj samostatný kút a taktiež prešla rekonštrukciou. Z obývacej izby je možný výstup na dostatočne priestranný balkón, kde si môžete večer posedieť s priateľmi.





Lokalita



Byt sa nachádza v tichej a nie veľmi zastavanej lokalite Rače. Nedávno vznikol vedľa bytovky nový projekt s rezidenčným bývaním, ktorý priniesol do danej lokality ďalšiu občiansku vybavenosť. V okolí nájdeme množstvo možností na prechádzky alebo cykloturistiku. Pozitívnom je aj malý obchod v tesnej blízkosti bytovky. Nehnuteľnosť je taktiež vhodná aj na investíciu formou prenájmu.

Lokalita

ponúka bezproblémové parkovanie a zastávka MHD je do 2 minút pešo.





Ak vás nehnuteľnosť zaujala a hľadáte dostupný 2 izbový byt, neváhajte nás kontaktovať.





Teším sa na obhliadky



tel.č.

ID: 121354



Cena: 155 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha53 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky