Slnečný 3-izb. byt s lodžiou, BA IV DNV - Eisnerova ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Ulica.: Eisnerova
69.62 m²
8
8
3
pôvodný
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
179.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

420x zobrazená v zozname / 31x zobrazená detailne / 31x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/TJ

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj slnečný 3-izbový byt s LODŽIOU v obľúbenej lokalite Bratislava IV Devínska Nová Ves, na ulici Eisnerova. Tento byt s celkovou rozlohou 73,09 m2 (byt 68,11 m2, lodžia 3,47 m2, pivnica 1,51 m2) sa nachádza na 8. poschodí 8-poschodového bytového domu s výťahom.
Svojou orientáciou na juh (kuchyňa a obývacia izba) a sever (2 spálne) vám prináša optimálne využitie slnečného svetla a má krásny výhľad na okolie.
Byt pozostáva z 2 samostatných nepriechodných izieb (12,20 m2 a 11,96 m2), priestrannej obývacej izby (19,14 m2), samostatnej kuchyne (10,53 m2) s lodžiou, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety, vstupnej haly (8,12 m2) a chodby. K bytu prináleží latková PIVNICA v suteréne bytového domu.

Výhody:


❶ Lokalita - výborná občianska vybavenosť, dobrá dostupnosť do centra mesta a krásna príroda v okolí
❷ Dispozícia bytu - 3 samostatné nepriechodné izby

❸ Výhľad a svetelnosť bytu


❹ Plánovaná rekonštrukcia bytového domu

STAV BYTU:


V byte sú plastové okná s interiérovými žalúziami, plávajúca podlaha v 2 izbách, v kuchyni je linoleum a v ostatných častiach bytu sú na podlahe koberce. Vstup do bytu je zabezpečený bezpečnostnými dverami. Byt je inak v zachovalom pôvodnom stave. V kúpeľni je vaňa, bytové jadro je pôvodné.
Bytový dom má nové hliníkové vchodové brány, ktoré sa otvárajú elektronicky a zvončeky. Na každom poschodí sú len 2 byty.
Pripravuje sa celková obnova bytového domu, ktorá bude zahŕňať zateplenie fasády domu a lodžií, nové podlahy na lodžiách, zasklenie lodžií, výmenu stúpacích rozvodov a úpravu interiéru vstupnej haly a schodísk...
Parkovanie je verejné, v okolí bytového domu je dostatok parkovacích miest.

LOKALITA:


Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej mestskej časti Bratislava IV - Devínska Nová Ves s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do mesta autom alebo MHD. Blízko je Tesco, Lidl, potraviny Kraj, drogéria DM, menšie obchodné prevádzky, Shopping centrum BORY MALL s viac ako 190 obchodmi, reštauráciami, kaviarňami, kinom a fitness s bazénom. Lokalita je obklopená nádhernou prírodou Devínskej Kobyly. Cez Devínsku Kobylu vedie náučný chodník s jedinečnou paleontologickou oblasťou Sandberg.
V okolí bytového domu sú parkoviská, kde môžete bezstarostne zaparkovať.

Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku tohto bytu s tromi samostatnými izbami.

/ PREDAJ / 3 – IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA IV DEVÍNSKA NOVÁ VES / ULICA EISNEROVA / LODŽIA / PIVNICA / DEVÍNSKA KOBYLA / SANDBERG /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha73.09 m²
Úžitková plocha69.62 m²
Poschodie8
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektnie
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky