Slnečný 3i BYT po rekonštrukcii - Považská Bystrica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
Ulica.: Rozkvet
64 m²
12
10
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7927x zobrazená v zozname / 506x zobrazená detailne / 38x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka výhradne na predaj 3i BYT s rozlohou 64m². Nachádza sa na 10. poschodí panelového bytového domu na sídlisku Rozkvet v Považskej Bystrici (háčka).

DISPOZÍCIA- byt pozostáva zo vstupnej chodby, troch obytných miestností, kuchyne so špajzou, kúpeľne, toalety, šatníka a loggie. K bytu prislúcha aj pivnica umiestnená v suteréne bytového domu. Prešiel rekonštrukciou (2014)- elektroinštalácia v jadre, sanita, zväčšenie kúpeľne, dlažba, plávajúce podlahy, kuchynská linka, interiérové dvere s obložkami, bezpečnostné vchodové dvere a podobne. Slnečný byt ! obývačka je orientovaná na východ a zvyšné izby s kuchyňou a loggiou na južnú stranu. Orientácia bytu Vám poskytne príjemný pohľad na zeleň. Ostáva čiastočne zariadený, bez sedacej súpravy, pracovne a elektroniky.

BYTOVÝ DOM- je panelový, 12-poschodový, bezbariérový. Je v správe spoločenstva vlastníkov. Vchody a spoločné priestory sú príjemné a upravené. Kamerový systém vo výťahoch a na prízemí robí bytový dom BEZPEČNEJŠÍ. Má dva nové výťahy, plastové okná na schodištiach a vymenené vstupné dvere. Disponuje vlastnou plynovou kotoľňou, a teda v chladných dňoch sa obyvatelia bytovky nemusia prispôsobovať vykurovacej sezóne. K dispozícii je kočikáreň a miestnosť na úschovu bicyklov.

LOKALITA- v pešej dostupnosti sú potraviny Koruna, materská či základná škola, MHD zastávka, detské ihriská, kaplnka, lekáreň, pizzeria a podobne. Pod bytovkou sa nachádza studnička s pitnou vodou. Vďaka záchytnému parkovisku len pár metrov od bytového domu sa nemusíte obávať ani parkovania.

VÝHODY


- po rekonštrukcii
- príjemný bytový dom
- orientácia

Pre viac info či záujem o obhliadku nás kontaktujte :)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Poschodie10
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky