Slnečný 4-izb. byt 83m2 v tesnej blízkosti prírody rieky Váh

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
Ulica.: Mostová
83 m²
4
čiastočne prerobený
áno
predaj - 4-izbový byt
128.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3409x zobrazená v zozname / 130x zobrazená detailne / 130x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne u nás na predaj 4-izbový byt Šaľa, úžitková plocha 83m2 s komorou v byte + loggia a pivnica 2 m2. Ideálny pre veľkú rodinku.
Nachádza sa na 6.p. s novým výťahom. Veľmi dobrá poloha bytu, obchod Billa, Jednota 5min, lesopark Váh 30m, ZŠ, klzisko....za domom je detské ihrisko, tichý vchod. Nízke náklady na vykurovanie/bytový dom je zateplený minerálnou vlnou, vlastná kotolňa, každý byt má vlastné rozvody na ústredné kúrenie, optická linka, vymenené rozvody v celom bytovom dome, vrátane elektrických, filtre na nečistoty hlavný prívod vody, byt spravuje spoločenstvo vlastníkov.

4 izb. byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou:


- plastové okná, žalúzie
- bezpečnostné dvere Sherlock 9-bodové
- interiérové dvere a zárubne SAPELI
- stierky v celom byte,
- kvalitné drevené podlahy v izbách, dlažba je na chodbe a kuchyni s jedálňou
- priestranná loggia, nové zábradlie a sklenená výplň, dlažba je orientovaná na slnečnú západnú stranu

Dispozícia bytu:


vstupná chodba naľavo je komora, napravo je detská izba, prechod do priestrannej obývacej miestnosti s jedálňou a vstupom na loggiu, naľavo je kuchynská časť, z obývacej časti vstupujete na chodbu z ktorej je naľavo samostatné wc s umývadlom, kúpeňa s vaňou a oknom, plus dve izby. Pohodové bývanie blízko prírody, byt je bez ťarchy, predaj je možné zrealizovať po marci 2025 - dovtedy je možný prenájom, rezervácia, dohoda.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha83 m²
Úžitková plocha83 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky