Slnečný rodinný dom v podhorskej dedinke Tuhár

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
200 m²
837 m²
predaj - Rodinný dom
88.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1256x zobrazená v zozname / 110x zobrazená detailne / 110x zobrazená detailne tento mesiac

Slnečný rodinný dom v podhorskej dedinke Tuhár


Ponúkame na predaj starší rodinný dom v pôvodnom, ale udržiavanom stave, ktorý sa nachádza v malebnej podhorskej dedinke Tuhár. Tento južne orientovaný dom ponúka priestranné, presvetlené miestnosti s dostatkom denného svetla po celý deň a je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v prírode, no s dostupnou infraštruktúrou.
• Dom leží na pozemku o výmere 837 m², kde nájdete aj záhradu s ovocnými stromami, dielňu, garáž, dreváreň a pivnicu – ideálne pre tých, ktorí chcú záhradkárčiť alebo potrebujú priestor na hobby a prácu.
• Dom je napojený na elektrinu, obecný vodovod, plyn a odpady sú riešené žumpou. Kúrenie je možné plynovým kotlom alebo kotlom na pevné palivo (drevo, uhlie), čo vám dáva flexibilitu pri výbere spôsobu vykurovania. Teplá voda je zabezpečená elektrickým bojlerom alebo plynom.

DISPOZÍCIA :


• Prízemie: Na prízemí vás privíta vstupná chodba, priestranná kuchyňa, obývacia miestnosť, komora, technická miestnosť, WC a kotolňa. K dispozícii je aj schodisko so stoličkovým výťahom, čo robí dom prístupným aj pre ľudí so zníženou pohyblivosťou.
• Poschodie: Na poschodí sa nachádzajú štyri samostatné izby, kúpeľňa s WC, komora a lodžia, ktorá ponúka krásny výhľad na okolitú prírodu.
Tento dom sa predáva so zariadením a technickým vybavením, takže je pripravený na okamžité nasťahovanie. Aj keď je v pôvodnom stave, je udržiavaný a funkčný, čo umožňuje postupné vylepšovanie podľa vašich predstáv, bez potreby akútnych zásahov.
Dom sa nachádza len kúsok od krásnych horských scenérií, ktoré sú ideálne pre milovníkov prechádzok, turistiky a aktívneho oddychu. Záhrada s ovocnými stromami pridáva tomuto miestu čaro a umožňuje vám vychutnávať si vlastnú úrodu priamo na vašom pozemku.
Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí túžia po bývaní v pokojnom prostredí podhoria, s množstvom priestoru a komfortom pre celú rodinu. Vďaka svojmu stavu a vybaveniu je pripravený na okamžité nasťahovanie a predstavuje skvelú príležitosť pre nový začiatok.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku837 m²
Úžitková plocha200 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky