Slnečný rovinatý pozemok len 15 minút od Trnavy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Horná Krupá
811 m²
811 m²
nie
áno
230/400V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
70.000,- €
86,31 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8011x zobrazená v zozname / 639x zobrazená detailne / 86x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení klienta vám ponúkame na predaj krásny, slečny, rovinatý pozemok v obci Horná Krupá, ideálne miesto pre váš budúci domov.

POZEMOK:



- plocha pozemku 811m2
- šírka pozemku 17 m
- dĺžka pozemku 45m
- rovinatý terén

VÝHODY:



- vyhľadávaná lokalita
- prístupová cesta
- rovinatý pozemok
- k dispozícii ihneď

LOKALITA:



Pozemok sa nachádza južne od pohoria Malých Karpát v dedinke Horná Krupá, len 15 minút autom od Trnavy. Túto lokalitu si zamilujú hlavne ľudia ktorí milujú prírodu. Je tu množstvo aktivít ktoré môžete podniknúť so svojou rodinou, alebo domácim maznáčikom. V tejto oblasti sú rôzne cyklotrasy, ktoré vás prevedú krásov Malých Karpát. Keď si potrebujete oddýchnuť od každodenného ruchu mesta a načerpať novú energiu, tak toto miesto je to pravé pre vás.

O POZEMKU:



Pozemok je slnečný a rovinatý.Veľkou výhodou je, že je oplotený betónovým plotom z bočných strán, keďže pozemok sa nachádza medzi novostavbami rodinných domov. Elektrické napätie je privedené pred pozemkom aj s plynovou prípojkou. Voda a kanalizácia sa bude budovať, je to v pláne obce. Pozemok má veľké množstvo benefitov. Veľkým benefitom je, že sa pozemok nachádza v tichej časti obce.


Cena pozemku s komplet právnym servisom je 70 000€.

S vybavením hypotekárneho úveru a komplet právnym servisom vám tiež radi pomôžeme. Bližšie informácie Vám rada poskytnem na tel. č. , alebo na maili

Neváhajte ma kontaktovať ešte dnes!


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku811 m²
Zastavaná plocha811 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodanie
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizácianie
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky