SLNEČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK S PROJEKTOM, WOLFSTHAL RAKÚSKO

Štát.: Rakúsko
Mesto.: Bruck an der Leitha
Lokalita.: Wolfsthal
Ulica.: Obere Gasse
1578 m²
verejný vodovod
230V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
474.000,- €
300,38 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

13147x zobrazená v zozname / 894x zobrazená detailne / 93x zobrazená detailne tento mesiac

SPOLOČNOSŤ LEXXUS, A.S. PONÚKA NA PREDAJ SLNEČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK S VYDANÝM PRÁVOPLATNÝM STAVEBNÝM POVOLENÍM NA VÝSTAVBU RODINNÉHO DOMU V MALEBNEJ A KVETMI OBSYPANEJ POHRANIČNEJ OBCI WOLFSTHAL
Vzhľadom na blízkosť obce k mestu Bratislava sa stala vyhľadávanou lokalitou Slovákov na bývanie.
Je ideálnym riešením pre tých, ktorí túžia po priateľskom bývaní v rodinnom dome s rýchlym prístupom do Bratislavy.
Obec má vynikajúcu dopravnú dostupnosť k mestu Bratislava, podporenú aj medzinárodnou autobusovou linkou, takže každodenná dochádzka za prácou je tu bezproblémová.

VLASTNOSTI POZEMKU


Plocha pozemku: 1 578 m2
Dva vstupy na pozemok

Krásny výhľad do okolia


Na pozemku – elektrina, voda, kanalizácia
Pripravenosť k výstavbe: Vydané stavebné povolenie

Právoplatné stavebné povolenie nadobudlo platnosť vo februári 2023.
K pozemku je vypracovaná projektová štúdia na výstavbu štýlovej stavby rodinného domu s úžitkovou plochou cez 208 m2 s elegantným výhľadom na Hainburský hrad. Ponúka vysoký štandard bývania s dôrazom na detaily, bezpečnosť a komfort. (Projektová dokumentácia pripravená k nahliadnutiu).

LOKALITA


Určená pre klienta, ktorý hľadá rodinné priateľské bývanie, kde denne môžete využívať čerstvý vzduch, pokoj, ticho a vôňu lesa. Wolfsthal len 10 km od Bratislavy je naozaj oázou pokoja. Poskytuje ideálne miesto pre život v Rakúsku a zároveň umožňuje rýchly prístup do Bratislavy aj Viedne.
Obec má veľký potenciál ďalšieho rozvoja spolupráce medzi dvoma štátmi. Je ocenená európskymi inštitúciami. Vďaka Dunajskej cyklistickej ceste a blízkosti Národného parku Donau-Auen, či bohatej ponuke gastronomických zážitkov v tunajších vinárničkách je vyhľadávaným miestom na príjemné a bezpečné rodinné bývanie.

CENA NEHNUTEĽNOSTI: 474.000EUR



TOPPONUKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1578 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky