STAROMESTSKÝ 1, 5i byt, REKONŠTRUKCIA, CENTRUM, Dobrovičová ulica

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Dobrovičova
44 m²
2
1
1
po rekonštrukcii
prenájom - 1-izbový byt
650,- €/mes. Energie:
150 € / mes
vrátane poplatku za internet, +150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

942x zobrazená v zozname / 153x zobrazená detailne / 153x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom ponúkame staromestský, kompletne zariadený krásny 1,5 - izbový byt, po čiastočnej rekonštrukcii, kompletne zariadený, s drevenými podlahami, vysokými stropmi na Dobrovičovej ulici v Bratislave vo vyhľadávanej a tichej historickej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 44 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 1. poschodí v 2 - poschodovom tehlovom bytovom dome. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta.

DISPOZÍCIA: vstupná hala, kuchyňa, obývačka, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.

Veľmi príjemné bývanie s historickým nádychom, treba vidieť.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej tichej a krásnej lokalite Starého Mesta s výbornou občianskou vybavenosťou. Na ulici sa nachádza šesť budov, ktoré sú národnou kultúrnou pamiatkou, majú čísla 2, 4, 6, 9, 10 a 12. Dom na Dobrovičovej 2 pochádza z 80. rokov 19. storočia, bol postavený v eklektickom slohu. Novobarokový dom na Dobrovičovej 4 bol postavený v roku 1890. Na Dobrovičovej 6 sa nachádza eklektický dom z roku 1905. Na Dobrovičovej 9 stojí novorenesančný dom, postavený koncom 19. storočia. Pavlačový dom na Dobrovičovej 10 bol postavený v neskoro-secesnom štýle okolo roku 1910. V štýle moderny a kubizmu je postavený nájomný dom na Dobrovičovej 16 z 20. rokov 20. storočia. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť Slovenské národné divadlo, pešia zóna, Billa, Lidl, reštaurácie, lekáreň, kaviarne, fitko, neďaleko obchodné centrum Eurovea. V blízkosti taktiež zástavky MHD.

Byt je voľný od 01.11.2024 s možnosťou obhliadky ihneď a je vhodný pre 1 osobu max. pre 2 osoby bez domácich miláčikov.

Mesačný prenájom predstavuje 650€ + 150€ energie/ 2 osoby vrátane poplatku za internet.

Kaucia sa neplatí.



Kontakt:

Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha44 m²
Úžitková plocha44 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Oknádrevené

Vaše hodnotenie ponuky