Starý rodinný dom, TEHLA, obec Holiare 56

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Holiare
Ulica.: Holiare
100 m²
687 m²
1
3
nutná rekonštrukcia
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
55.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2364x zobrazená v zozname / 168x zobrazená detailne / 76x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS DOMU:


Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na predaj starý sedliacky tehlový rodinný dom v obci Holiare vzdialenej 9 km od kúpeľného mesta Veľký Meder. Dom so zastavanou plochou cca 100 m2 sa nachádza na oplotenom pozemku o výmere 687 m2 v tichej zastavanej časti obce s výbornými susedmi.
Pozemok pozostáva z dvoch parciel pričom jedna s výmerou 347 m2 je na LV vedená ako zastavané časti a nádvoria a druhá s výmerou 340 m2 ako záhrada. Na pozemku sa nachádza ešte jedna murovaná hospodárska budova.

Výhody:


❶ Priestranný pozemok v pokojnom prostredí
❷ Možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv

STAV DOMU:


Dom je v pôvodnom stave, je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa resp. zbúranie a výstavbu nového domu. Na pozemku sa nachádza plynová, vodovodná a elektrická prípojka, odpad bol v minulosti riešený trativodom. Aktuálne je neobývateľný a teda neobývaný, pozemok s hospodárskou budovou slúži na pestovanie resp. chov domácich zvierat.

LOKALITA:


Obec Holiare so 478 obyvateľmi sa nachádza v okrese Komárno, je vzdialená iba 9 km od kúpeľného mesta Veľký Meder. Obec disponuje pamätihodnosťami, prírodnými útvarmi a možnosťami kultúrneho a športového vyžitia. Nachádza sa tu aj obecný úrad, podateľňa pošty, kultúrny dom a samozrejme kostol.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať po zrekonštruovaní v tomto dome. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru vidieckeho pokojného prostredia.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok predá túto nehnuteľnosť.

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku687 m²
Zastavaná plocha100 m²
Celková rozloha100 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavnutná rekonštrukcia
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Postavené ztehla
Terénrovina

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky