Stavebné pozemky v lokalite Šibeničná hora

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stará Ľubovňa
Lokalita.: Stará Ľubovňa
Ulica.: Michalská
2599 m²
verejný vodovod
áno
áno
4. kvartál 2026
predaj - Developerské pozemky
Cena v RK Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

386x zobrazená v zozname / 103x zobrazená detailne / 103x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj stavebné pozemky v lokalite Šibeničná hora 3. etapa. Šibeničná hora je novovytvorená lokalita, v ktorej sa nachádza 318 pozemkov, je v blízkosti mesta s jeho vybavenosťou a pracovnými možnosťami. Znakmi tejto lokality sú dostupnosť, nezávislosť a pokrokovosť. Šibeničná hora je lokalita pre všetkých, ktorí myslia dopredu na svoj komfort, na budúcnosť svojich detí, ako aj na strávenie pekných chvíľ v dôchodkovom veku.

Vaše hodnotenie ponuky

Zoznam nehnuteľností v projekte

Ponuka pozemkov

Číslo Rozloha pozemku Inž. siete Voda Elektrina Plyn Kanalizácia Cena Stav
RT-240 882 m² áno nie áno áno Cena v RK voľný
RT-241 886 m² áno nie áno áno Cena v RK voľný
RT-242 876 m² áno nie áno áno Cena v RK voľný

Šibeničná hora Vám ponúka 318 pozemkov o výmere od 190 m2 do 2599 m2 a plná občianská vybavenosť. V prvej a druhej etape sa vypredalo 193 pozemkov. V tretej etape Vám ponúkame 125 pozemkov. Pri voľbe územia sme vychádzali z požiadaviek súčasného človeka – mať nablízku mesto s jeho vybavenosťou a pracovnými možnosťami. Znakmi tohto projektu sú dostupnosť, nezávislosť a pokrokovosť. Šibeničná hora je projekt pre všetkých, ktorí myslia dopredu na svoj komfort, na budúcnosť svojich detí, ako aj na strávenie pekných chvíľ v dôchodkovom veku.

Mesto Stará Ľubovňa má mimoriadne zaujímavú históriu. Určuje ju poloha tesne na Slovensko – poľskom pohraničí a skutočnosť, že takmer počas štyroch storočí bol Ľubovniansky hrad administratívnym centrom 16 miest a mnohých dedín, ktoré uhorský kráľ Žigmund dal v roku 1412 do zálohy Poľským kráľom.

Mesto Stará Ľubovňa vzniklo na križovatke viacerých významných ciest (Kežmarok - Bardejov, spišský hrad – Starý Sacz, údolie riek Poprad a Dunajec), a tak sa rozvíjalo ako trhové mesto. Aj keď prvá písomná zmienka o meste Stará Ľubovňa pochádza z roku 1292, predpokladáme, že počiatky mesta siahajú do začiatku 13. Storočia. Dejiny mesta výrazne ovplyvnila existencia hradu, ktorý bol nad mestom postavený okolo roku 1307. Vďaka privilégiam získaným roku 1364 od uhorského kráľa Ľudovíta I. Veľkého sa mesto stalo slobodným kráľovským mestom, vymanilo sa z moci hradu a získalo aj trhové práva. Aj to ovplyvnilo stavebný vývoj mesta v nasledujúcom období.

Do roku 1960 a od roku 1968 je sídlom okresu. Vybudoval sa tu priemysel (Skrutkáreň, Vzorodev, Tehelňa, Mliekáreň, Tatranský podnik MH) a nové obytné štvrte.

Aj v 21 storočí vznikla v blízkosti centra mesta Stará Ľubovňa nová obytná zóna „Šibeničná hora.“ Svoju jedinečnosť prináša nielen v priorite mať svoje vlastné zázemie a bývanie na slnečných, rozľahlých pozemkoch, ale aj krásny pohľad na celú Starú Ľubovňu, ako aj na rozmanitú krásu Ľubovnianského hradu a Tatier.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Začiatok4. kvartál 2024
Ukončenie4. kvartál 2026
Počet125
Výmera190 - 2599 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

BENARD GROUP, s.r.o.
Obchodná 1961/5, Stará Ľubovňa 06401

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
+421918.. zobraziť +421 918 514 766
backOFFICE.Sk