stavebný pozemok 1291m2 vo vyhľadávanej časti Trenčianskych Teplíc

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Teplice
Ulica.: Červené kopanice
1291 m²
verejný vodovod
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
220.000,- €
170,41 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2319x zobrazená v zozname / 186x zobrazená detailne / 31x zobrazená detailne tento mesiac

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. Vám exkluzívne ponúka Stavebný pozemok o rozlohe 1291m2 v Trenčianskych Tepliciach v tichej a vyhľadávanej lokalite nazvanej Červené Kopanice.
Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete plyn, elektrika, kanalizácia a mestská voda.

Lokalita:


Trenčianske Teplice patria medzi najstaršie kúpele na Slovensku, ich história siaha až do 13 storočia. Nachádzajú sa na úpätí Strážovských vrchov. Centrum mesta leží na prameňoch liečivej horúcej vody. Mesto a okolie očarí krásnou okolitou prírodou, unikátnym lesoparkom, pitným prameňom s termálnou vodou a pravdaže kúpaliskom, ktoré je zasadené priamo do skaly. Mesto ponúka svojim obyvateľom úplnú občiansku vybavenosť.
Trenčianske Teplice sú vzdialené autom od krajského mesta Trenčín len 14,6 km (cca 16min), od Dubnice nad Váhom a diaľnice D1 10 km (cca 12min).

Nami uvedená cena je konečná a zahŕňa v sebe poplatok za sprostredkovanie predaja nehnuteľnosti realitnou kanceláriou, právny servis vrátane poplatkov pre overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 100,-EUR. Dohoda na cene je vždy možná po konzultácii s predávajúcim.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárii Slovenska. www.zrks.sk
Pre Vašu lepšiu informovanosť naša realitná kancelária Vám ďalej ponúka:

1) Poradenstvo úverového špecialistu


2) Predaj Vašej nehnuteľnosti: Vy neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti. Všetko je zahrnuté v provízii realitnej agentúry. Vy sa o nič nestaráte a my sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti a prepisov plynu a elektriky na nového klienta.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. si zakladá na korektnom jednaní s klientom. Spokojnosť ako predávajúceho tak i kupujúceho je u nás na prvom mieste.
Ak si chcete dohodnúť prehliadku, prípadne máte akékoľvek doplňujúce otázky, informácie Vám rád zodpoviem na tel. č. : , emailovej adrese: prípadne v našej kancelárii so sídlom v Trenčíne, Legionárska 6434/2, 3 poschodie.
S pozdravom Ing. Peter Vozár - 5 STARS Realitná agentúra, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1291 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Terénsvahovitý
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky