STAVEBNÝ POZEMOK - 1.396m2, ROVENSKO, okr. SENICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Rovensko
1396 m²
predaj - Pozemky - bývanie
77.500,- €
55,52 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

16807x zobrazená v zozname / 1254x zobrazená detailne / 52x zobrazená detailne tento mesiac

AVORY Realitné Centrum / Vám ponúka na predaj veľkorysý pozemok určený pre výstavbu rodinného domu. A to nie jeden, ale hneď dva! Rovinaté pozemky sa nachádzajú v obci Rovensko, vzdialenej 5 km od okresného mesta Senica, v území s plánovanou výstavbou rodinných domov. Veľmi pekné a pokojné miesto, kde slnko svieti po celý deň.

Pozemky majú výmeru 1.436m2 a 1.396m2 a to je už dosť miesta aj pre veľký dom so záhradou, miestom pre relax či dopestovanie si vlastnej úrody.

Prístup je priamo z obecnej cesty.



► POZEMOK č. 1 - cena: 77.500,- euro
● výmera 1.396m2
● tvar nepravidelného obdĺžnika, rovina
● rozmer cca 38x34x36x39m s prístupom s obecnej cesty
● pozemok je v osobnom vlastníctve, bez tiarch, zaplatením kúpnej ceny k dispozícií

► POZEMOK č. 2 cena: 79.500,- euro


● výmera 1.436m2
● prístup je z cesty, z ktorej si budúci majiteľ odkúpy podiel vo výške 1/3 (viď. pôdorys)
● tvar nepravidelného obdĺžnika, rovina
● rozmer cca 35x44x35x39m

...Bezpečná lokalita s dobrou dostupnosťou...



Napojenie na inžinierske siete (voda, kanalizácia, elektrika) je v súčasnosti v riešení, obec má vydané Územné rozhodnutie (predpokladaný termín vybudovania inžinierskych sietí je do 2-3 roky). Bod napojenia bude priamo pri hranici pozemku (k dispozícii vyjadrenia dotknutých orgánov).
Kompletné informácie vrátane možnosti napojenia na inžinierske siete poskytneme konkrétnemu záujemcovi na osobnom stretnutí.

Táto ponuka je určená pre klienta, ktorý hľadá pokojné miesto pre život s dobrou dostupnosťou do mesta. Vďaka polohe a rozlohe sú tieto pozemky zárukou maximálneho súkromia.

Obec Rovensko je obľúbená a rozrastajúca sa obec na Záhorí pre svoju dobrú polohu a dostupnosť. Cesta autom do centra mesta Senica trvá 5 - 7 minút, Hranice s ČR / Hodonín je vzdialený 25km, Bratislava 100km. Napojenie na diaľnicu D2 30km.
Okolie poskytuje celoročný priestor na turistiku a hubárčenie v lesoch Myjavských kopaníc, kúpanie a rybolov v neďalekom rekreačnom stredisku Kunovská priehrada. Penati Golf Resort je vzdialený 10km.

Túto ponuku nájdete výhradne v AVORY Realitné Centrum.

Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér


e-mail:
tel. č.
office: Hurbanova 485/1, 905 01 Senica

© AVORY Realitné Centrum - video, text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.

V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1396 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky