Stavebný pozemok 1690 m2 na výstavbu rodinných domov v tichej lukratív

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Jarovce
Lokalita.: Bratislava - Jarovce
1690 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
839.000,- €
496,45 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

12546x zobrazená v zozname / 647x zobrazená detailne / 277x zobrazená detailne tento mesiac

Skôr ako si pozriete fotogalériu, skopírujte si tento link:https://youtu.be/tH9JSjKDzAg
TUreality ponúkajú rozľahlý stavebný pozemok s výmerou 1690 m2, široký 20 m. Pozemok je rovinatý, s asfaltovou prístupovou cestou. Pred pozemkom je verejný rozvod elektriny a vodovod a vo vzdialenosti 30 m je verejná kanalizácia a plynovod. Na pozemku je možné postaviť dvojpodlažný rodinný dom s podkrovím alebo s ustúpeným podlažím, prípadne 3 bytový rodinný dom. Pričom pozemok je možné riešiť ako jeden celok alebo rozdelený na 2 stavebné pozemky , prípadne rozdelenie na 3 stavebné pozemky. V tesnej blízkosti sa nachádza nová moderná výstavba rodinných domov a bytov ako aj staršia výstavba rodinných domov. Pozemok je ideálny rovnako pre súkromných investorov ako aj pre developerov.
Jarovce sú žiadaná mestská časť Bratislavy, pri rakúskych a maďarských hraniciach. Jarovce sú dynamicky sa rozvíjajúca žiadaná mestská časť Bratislavy. Je tu výborná kompletná občianska vybavenosť , zaujímavé prírodné rekreačné jazerá, cyklistické aj turistické trasy pri rieke Dunaj a krásna lužná príroda.
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1690 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky