Stavebný pozemok 1747 m2, Potzneusiedl

Štát.: Rakúsko
Mesto.: Neusiedl am See
Lokalita.: Potzneusiedl
1747 m²
nie
predaj - Pozemky - bývanie
255.000,- €
145,96 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8912x zobrazená v zozname / 472x zobrazená detailne / 103x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj slnečný stavebný pozemok v obci Potzneusiedl. Z pozemku je priamy prístup k rieke Leitha, ideálny je aj na chov domácich zvierat. Pozemok je mierne svahovitý.

Pozemok má výmeru 1747 m2, s možnosťou zastavania cca. 500 m2 (35% až 40%)

Kúpna cena: 255.000€


K cene je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku: daň z prevodu, kataster, notár, realitná kancelária

Lokalita:


Obec Potzneusiedl má dobré napojenie na diaľnicu smer Bratislava - Viedeň. Je tu základná občianska vybavenosť: škôlka, lekár, reštaurácia. V susednej obci Gattendorf sa nachádza obchod, banka a tiež vlakové spojenie s Bratislavou a Viedňou. Pre obyvateľov obce je k dispozícii jazero.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1747 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynnie
Inžinierske sieteblízko
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky