Stavebný pozemok 802 m2, Zabiedovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Tvrdošín
Lokalita.: Zábiedovo
Ulica.: Mládežnícka
802 m²
verejný vodovod
230/400V
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

655x zobrazená v zozname / 68x zobrazená detailne / 68x zobrazená detailne tento mesiac

GRAVITAS ponúka exkluzívne na predaj stavebný pozemok určený na výstavbu rodinného domu o výmere 802 m2 na Mladežnickej ulici, v obci Zabiedovo, okres Tvrdošín. Pozemok sa nachádza v intraviláne obce a je súčasťou územného plánu. Hneď v tesnej blízkosti sú dostupné elektrika, voda a plyn. Kanalizácia v obci nie je, potrebné vybudovať žumpu. Prístupová cesta k pozemku je asfaltová. Možná výstavba individuálnych rodinných domov, max. 2 poschodia. Pozemok je široký 27,5 m x 29,7 m k vrchnej hranici sa zužuje na 22,4 m. K pozemku bude prevedený aj podiel na pozemku cesty o celkovej výmere 301 m2. Aktuálne prebieha overenie geometrického plánu a následne bude urobený zápis z "E" parcely na "C" parcelu.

Pozemok sa nachádza v hneď na začiatku obce Zabiedovo, mimo hlavnej cesty, s jednoduchou dostupnosťou do okr. mesta Tvrdošín, aj obce Trstená. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádzajú futbalové ihriská, škola, škôlka, COOP Jednota a veľmi pekná okolitá príroda. V blízkosti sa nachádza hraničný prechod do Poľska.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku802 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Internetnie
Inžinierske sieteblízko
Orientáciajužná
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky