Stavebný pozemok 922 m2 v obci Rohovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Rohovce
Ulica.: Rohovce
90 m²
922 m²
1
3
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Pozemky - bývanie
123.600,- €
134,06 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1696x zobrazená v zozname / 107x zobrazená detailne / 107x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS POZEMKU:


Realitná kancelária AXIS REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj atraktívny STAVEBNÝ POZEMOK o výmere 922 m² v malebnej obci Rohovce. Tento rovinatý pozemok sa nachádza v tichom prostredí, ideálnom pre milovníkov prírody a súkromia. Skrytý medzi záhradami rodinných domov, poskytuje maximálny komfort bývania mimo rušného mestského života. Na pozemku sú k dispozícii VŠETKY INŽINIERSKE SIETE – voda, kanalizácia, elektrina, plyn a vysokorýchlostný optický internet, čo zaručuje okamžitú pripravenosť na výstavbu.
Pre tých, ktorí potrebujú ešte väčší priestor, existuje MOŽNOSŤ DOKÚPENIA PRIĽAHLÉHO POZEMKU S RODINNÝM DOMOM. Tento pozemok ponúka jedinečnú príležitosť vytvoriť si vysnívané bývanie v tichom a pokojnom prostredí.

Výhody:


❶ VŠETKY INŽINIERSKE SIETE NA POZEMKU
❷ PROJEKT RODINNÉHO DOMU V CENE

❸ POKOJNÁ ULICA A SÚKROMIE


❹ MOŽNOSŤ DOKÚPENIA ĎALŠIEHO POZEMKU S RODINNÝM DOMOM

LOKALITA:


Obec Rohovce, ktorá sa nachádza v okrese Dunajská Streda, ponúka ideálnu kombináciu pokojného vidieckeho bývania s výbornou dostupnosťou do väčších miest. Len 30 km od Bratislavy a 17 km od Dunajskej Stredy, Rohovce predstavujú skvelé miesto pre tých, ktorí dochádzajú za prácou alebo službami, ale zároveň si chcú užívať pokoj a prírodu. Blízkosť miest poskytuje prístup k školám, obchodom, zdravotným službám a ďalším potrebným vybaveniam.
Rohovce sú ideálnou voľbou pre rodiny a tých, ktorí hľadajú bezpečné a príjemné bývanie v tichej lokalite. Obec má plnú občiansku vybavenosť vrátane školy, škôlky a obchodu. Milovníci prírody ocenia okolitú krajinu, ktorá je ideálna na prechádzky, cykloturistiku a relax pri miestnom jazere.

Ak hľadáte bývanie v pokojnom prostredí s výhodnou polohou a výbornou dostupnosťou do Bratislavy či Dunajskej Stredy, Rohovce sú pre Vás to pravé miesto.

Možná výmena za nehnuteľnosť v Bratislave – V prípade záujmu je možné dohodnúť výmenu za byt alebo dom v Bratislave. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a možnosti výmeny.

/ STAVEBNÝ POZEMOK / PREDAJ / ROHOVCE / DUNAJSKÁ STREDA / KLIMATIZÁCIA / PROJEKT RODINNÉHO DOMU / POKOJNÁ LOKALITA / KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku922 m²
Zastavaná plocha107 m²
Celková rozloha107 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky