Stavebný pozemok JELŠOVCE - nová lokalita

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
757 m²
757 m²
predaj - Pozemky - bývanie
77.990,- €
103,03 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

531x zobrazená v zozname / 45x zobrazená detailne / 45x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj STAVEBNÝ pozemok v novej štvrti na začiatku obce Jelšovce - smer Nitra. Pozemok s rozlohou 641 m2 a rozmermy 31,23 x 20,52m + 1/26 (116 m2) podiel na ceste v cene!





Možnosť stavby rodinného domu do 2 nadzemných podlaží a k výstavbe postačujúce len ohlásenie jednoduchej stavby. Na susedných pozemkoch už výstavba domov začala.



Aktuálne je vybudovaný vodovod, kanalizácia aj cesta (chýba už len vrchná vrstva asfaltu). V blízkej dobe sa ide budovať elektrina + rozvody pre verejné osvetlenie.





Vziadenosť obce Jelšovce od Nitry je len 8 km.



V obci je dobrá občianska vybavenosť: materská škola, základná škola 1. stupeň, pošta, reštaurácie, obchody, knižnica, zastávka vlaku a autobusu ...





V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122416



Cena: 77 990€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku757 m²
Úžitková plocha757 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky