STAVEBNÝ POZEMOK, KUNERAD, 1114m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Kunerad
1114 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
160.390,- €
143,98 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8753x zobrazená v zozname / 630x zobrazená detailne / 81x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj stavebný pozemok v zastavanej časti obce Kunerad pri hlavnej ceste. Príjazd na pozemok je po spevnenej asfaltovej ceste.

Pozemok je o výmere 1114m2 vhodný na výstavbu rodinného domu. Momentálne je evidovaný na liste vlastníctva ako záhrada. Nachádza sa v zastavanej časti obce.
Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete - elektrika, plyn, obecná voda a kanalizácia je na ceste pred pozemkom.

Pozemok je prevažne rovinatý a slnečný. Na predaj je aj rodinný dom, ktorý stojí na vedľajšom pozemku. V prípade vážneho záujmu o obe ponuky súčasne, je dohoda na cene možná.

Ak Vás ponuka zaujala a chceli by ste ju vidieť osobne, neváhajte a príďte sa pozrieť ešte dnes. Kontaktujte nás na alebo na tel. čísle .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1114 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky