Stavebný pozemok Nimnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Nimnica
3119 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
389.875,- €
125,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3381x zobrazená v zozname / 248x zobrazená detailne / 248x zobrazená detailne tento mesiac

TU Reality - Najväčšia Nefrenšízová Realitná kancelária na Slovensku, Vám ponúka na predaj Veľký slnečný pozemok s celkovou rozlohou 3119m2 v krásnej lokalite Nimnica. Pozemok má jedinečnú polohu na bývanie, ako aj príležitosť na investíciu. Pozemok sa dá zakúpiť buď v celku, alebo aj v menších parcelách podľa požiadaviek klienta.
Veľkou výhodou pozemku je jeho rozloha cca 95m x 35m a prístupová cesta až priamo k pozemku, čo dáva veľký priestor na výstavbu niekoľkých rodinných domov. Všetky inžinierske siete, ako obecný vodovod, elektrika a kanalizácia sa nachádzajú na pozemku.
Pozemok sa nachádza na okraji malebnej obce Nimnica, ktorá sa nachádza 5 minút autom od mesta Púchov a 15 minút od mesta Považská Bystrica. Táto nehnuteľnosť Vám poskytne dostatok ticha a pokoja, ako stvorenú na rekreáciu a trávenie voľných chvíľ v kruhu rodiny a priateľov, v príjemnej lokalite plnej zelene a krásy Nimnických lesov.
Tichá a bezpečná lokalita s krásnou prírodou v okolí zaručene spĺňa všetky požiadavky na vysnívané bývanie. V obci je kompletná občianska vybavenosť: materská škola, obecný úrad, krčma, kostol a taktiež najmladšie slovenské kúpele - Kúpele Nimnica, ktoré sú situované nad vodnou nádržou Nosice.

Tichá a bezpečná lokalita s krásnou prírodou v okolí zaručene spĺňa všetky požiadavky na vysnívané bývanie. Kto miluje cykloturistiku, či turistiku a chce si vychutnávať každý deň krásy hôr, tak toto je miesto práve pre Vás.

Ponúkame Vám profesionálny prístup a dlhoročné skúsenosti v realitách. Pre viac informácii o pozemku, ako aj kompletný právny servis a HÚ Vám poskytneme na call centrum alebo

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3119 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky