STAVEBNÝ POZEMOK SO STAVEBNÝM POVOLENÍM– KOŠICE, KAVEČANY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Kavečany
Lokalita.: Košice - mestská časť Kavečany
572 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
128.800,- €
225,17 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

11991x zobrazená v zozname / 616x zobrazená detailne / 223x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY ponúka stavebný pozemok v Košiciach, mestskej časti Kavečany. Výmera pozemku je 572 m2, je to rovinatý pozemok. Prípojky elektriny, verejného vodovode, kanalizácie, plynovodu sú privedené na pozemok. V cene je aj projekt rodinného domu so schváleným staveným povolením a výkresmi všetkých profesií. Pozemok je situovaný v tichej ulici Kavečian s dobrou dopravnou obslužnosťou a dobrým občianskym.

VYHODY POZEMKU:


- optimálna výmera,
- prípojky IS na pozemku,
- tichá ulica,
- projekt RD so schváleným stavebným povolením,
- MHD 2 minúty peši,
- mestská časť Kavečany.

Cena je vrátane všetkých súvisiacich poplatkov s prevodom nehnuteľností vrátane vypracovania a autorizovania zmluvy právnickou kanceláriou.

JOZUE REALITY s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 16 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku572 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Terénrovina

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky