Stavebný pozemok v srdci Kysúc - Obec Turkov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Turzovka
9976 m²
studňa
nie
žumpa
predaj - Rekreačné pozemky
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

13352x zobrazená v zozname / 870x zobrazená detailne / 158x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame jedinečnú príležitosť vlastniť nádherný stavebný pozemok o výmere 9976 m² v malebnej obci Turkov na Kysuciach. Tento pozemok je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pokoj, krásnu prírodu a skvelé možnosti pre výstavbu rekreačných chát.

Hlavné výhody pozemku:



Výborná poloha: Pozemok sa nachádza len kúsok od koncovej autobusovej zastávky, čo zaručuje ľahký prístup.
Prístupová cesta: K pozemku vedie spevnená cesta, čo uľahčuje dopravu a prístup.
Napojenie na elektrickú energiu: Na hranici pozemku je elektrický stĺp, s možnosťou napojenia na elektrickú energiu po schválení Stredoslovenskou energetikou.
Krásna príroda: Pozemok je mierne svahovitý a na jeho hornej polovici sú vysadené smrekové stromy, čo dodáva miestu neopakovateľnú atmosféru.
Rozmery a využiteľnosť: Pozemok má výborné rozmery – 146 m na dĺžku a 74 m na šírku, čo ponúka množstvo možností pre výstavbu.
Tento pozemok ponúka ideálne podmienky pre vytvorenie vašej oázy pokoja a relaxu v krásnom prostredí kysuckých hôr. Nechajte sa očariť čarom prírody a vytvorte si miesto, kde budete môcť uniknúť od každodenného zhonu.

Pre viac informácií ma kontaktujte.


Jakub Jaroš



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku9976 m²
Statusaktívne
Vodastudňa
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteblízko
Terénmierny svah

Vaše hodnotenie ponuky